Ίντρις Έλμπα: Όταν ήταν DJ στον γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ
2 years, 4 months ago
6

Μπορεί ο Ίντρις Έλμπα να θεωρείται ένας από τους πιο επιτυχημένους Βρετανούς σταρ του Χόλιγουντ, αλλά πριν κατακτήσει την οθόνη, ήδη ήταν κυρίαρχος στα decks, αφού είχε λαμπερή καριέρα ως DJ.

Ο Ίντρις Έλμπα είχε παίξει μουσική στα κλαμπ της Ίμπιζα αλλά και σε φεστιβάλ μουσικής σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ηθοποιός, που έχει θέσει και σοβαρή υποψηφιότητα και για τον ρόλο του Τζέιμς Μποντ, μετά την αποχώρηση του Ντάνιελ Κρεγκ, αποκάλυψε ότι ήταν ο DJ  στη γαμήλια δεξίωση του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ και μάλιστα, η Δούκισσα του Σάσεξ επέμενε να έχει τον έλεγχο σε όλα.

Όπως είπε ο Ίντρις Έλμπα η Μέγκαν Μαρκλ του είπε ακριβώς ποια τραγούδια να παίξει στη δεξίωση και του έστειλε και τη λίστα για να διασφαλίσει ότι ο DJ θα μείνει πιστός στις δικές της μουσικές επιλογές.Ίντρις Έλμπα σέξι

“Η Μέγκαν μου έστειλε τη λίστα τραγουδιών, οπότε ήξερα ακριβώς τι ήθελε” είπε ο σταρ του “Luther”, που έχει συνεργαστεί ως DJ και με τη Μαντόνα και για ένα τραγούδι με τον Πολ Μακάρτνεϊ. Όπως σημείωσε όλες αυτές οι δουλειές είχαν πολύ μεγάλη πίεση αλλά η πιο στρεσογόνα ήταν η δουλειά του DJ στον πριγκιπικό γάμο.

“Δεν ήταν ο γάμος της ανιψιάς μου” τόνισε ο σταρ για το γαμήλιο πάρτι που έγινε στον Οίκο Φρόγκμορ, το σπίτι της μητέρας της βασίλισσας Βικτώρια. “Δεν διεξαγόταν στην αίθουσα της κοινότητας” πρόσθεσε και σημείωσε “ήταν πολύ, πολύ σημαντική δουλειά”.

Χάρι Μέγκαν γάμος

Για τους Σάσεξ είπε: “Είναι καλοί φίλοι και ήθελα να είμαι σίγουρος ότι θα περάσουν όμορφα, οπότε είχα μεγάλη πίεση”.

 

enikos.gr