Ιωάννα Μπέλλα-Δημήτρης Μηλιώνης: Το βίντεο με τα τρυφερά τετ α τετ στα μπουζούκια
9 months, 4 days ago
6

Η Ιωάννα Μπέλλα απασχολεί ξανά τα Μέσα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη, σύντροφο της Δήμητρας Αλεξαδράκη. Η Star Hellas όσες φορές και να ρωτήθηκε για τις φήμες απάντησε πως με τον επιχειρηματία έχουν φιλική – κοινωνική σχέση, ότι οι φήμες ξεκίνησαν από την ημέρα που την κάλεσε στη γιορτή του και πως δε θα έμπαινε ποτέ ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Η Ιωάννα Μπέλλα ζήτησε και αποδείξεις πριν την… ετυμηγορία.

Σήμερα, στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» προβλήθηκε ένα βίντεο με την Ιωάννα Μπέλλα και τον Δημήτρη Μηλιώνη σε νυχτερινή έξοδο. Το βίντεο είναι από το νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Γιώργος Σαμπάνης, πριν από την ονομαστική εορτή του Δημήτρη. Οι δυο φίλοι (;) είναι διαχυτικοί και φαίνεται να έχουν τρυφερά τετ α τετ. Βέβαια μπορεί να μιλούν απλώς πολύ κοντά λόγω δυνατής έντασης της μουσικής.

Δείτε το βίντεο


Για το συγκεκριμένο στιγμιότυπο μίλησε η Ιωάννα Μπέλλα στον Χάρη Λεμπιδάκη η οποία δήλωσε: «Έπρεπε να φύγω για να ξεκινήσουν πάλι τα ίδια ; Έλεος πραγματικά. Δε μπορώ να μπαίνω στην διαδικασία και να διαψεύδω πράγματα που δεν ευθύνομαι και δεν ισχύουν. Λίγο σεβασμός δεν υπάρχει ; ”

Έτσι την Ιωάννα δε την έχω ξανά ακούσει. Με ρωτούσε επίμονα τι ακούστηκε και τι είπαν για εκείνη. Και συνέχισε.. ” Βγήκαμε έξω με παρέα δέκα ατόμων. Ήταν στην παρέα αυτή και ο Δημήτρης Μηλιώνης. Μου μίλησε στο αυτί. Τι πάει να πει αυτό ; Ότι είμαστε μαζί ; Άν ήθελα ή ήθελε κάτι δημόσια θα βρισκόμασταν να δίνουμε αφορμή; Ας σοβαρευτούμε λίγο γιατί δε μιλάω τόσο καιρό και νομίζουν οτι είμαι αφελής και χαζή. Ας σταματήσει αυτός ο πόλεμος και το τι κάνω στην ζωή μου. Είμαι μόνη μου , περνάω καλά και κοιτάζω την δουλειά μου και μόνο. Και ότι είμαι στην άλλη άκρη του κόσμου και απαντάω σε αυτά με λυπεί».

Η Ιωάννα Μπέλλα, από την προηγούμενη εβδομάδα, βρίσκεται στην Μπανγκόκ, στην Ταϋλάνδη για τις ανάγκες του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς «Miss Universe», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στις 17 Δεκεμβρίου.