Ιωάννα Μπέλλα: Γιόρτασε τα… φυσικά της χείλια
5 months, 6 days ago
6

Η Ιωάννα Μπέλλα είχε συζητηθεί πολύ λόγω των σχολίων που είχαν γίνει στο GNTM για τις επεμβάσεις τις οποίες είχε κάνει. Η ίδια αφότου στέφθηκε Σταρ Ελλάς και διαγωνίστηκε για τον τίτλο Μις Υφήλιος αποφάσισε να αφαιρέσει το υαλουρονικό από τα χείλη της και να αναδείξει την φυσική της ομορφιά.

Ένα μήνα μετά η Μπέλλα ανάρτησε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με την δερματολόγο της Ντόλλυ Φατσέα και γράφει στη λεζάντα: «Έχει περάσει σχεδόν ένας μήνας που νιώθω όμορφα με τα χείλη μου, ένα σημείο της εμφάνισης μου, που μέχρι τώρα με έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς, με την υποστήριξη της έμπειρης δερματολόγου Πλέον ξαναβρήκα την εικόνα μου. Κορίτσια ναι στην αλλαγή, σε ότι μας βελτιώνει και μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα χωρίς όμως να μας αλλοιώνει»

 

View this post on Instagram

 

Εχει περασει σχεδον ενας μήνας που νιώθω όμορφα με τα χείλη μου, ενα σημείο της εμφάνισης μου, που μέχρι τωρα με έφερε αρκετές φορές σε δύσκολη θέση. Ευτυχώς, με την υποστήριξη της έμπειρης δερματολόγου @dollyfatsea 🙏 Πλέον ξαναβρηκα την εικόνα μου. Κορίτσια ναι στην αλλαγή, σε οτι μας βελτιώνει και μας κανει να αισθανομαστε όμορφα χωρις όμως να μας αλλοιώνει #feelinggood #mychoice #mydermatologist @abh_medical_group

A post shared by Ioanna Bella 💫 (@bella_ioanna) on Mar 28, 2019 at 12:38pm PDT