Ιωάννα Μπούκη: “Κάνω όλα τα κατινίστικα, γυναικουλίστικα, όπως να ψάξω το κινητό του Αντώνη”
3 years, 22 days ago
6

Η Ιωάννα Μπούκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Σου Κου Family» για τη σχέση που έχει με τον σύζυγό της Αντώνη Σρόιτερ, αλλά και τη φιλία που τη συνδέει με την Ανθή Σαλαγκούδη.

 

Η μητρότητα χτύπησε νωρίς την πόρτα της Ιωάννας Μπούκη

«Ήμουν πολύ μικρή όταν έγινα μητέρα. Έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Στα 26 μου δεν τον είχα καν στο μυαλό μου. Βρέθηκα από την Κρήτη στην Αθήνα από τη μια στιγμή στην άλλη λόγω της δουλειάς και έτσι γνώρισα τον Αντώνη αργότερα. Τα τελευταία δύο χρόνια έχω ξαναρχίσει να εργάζομαι» υπογράμμισε η Ιωάννα Μπούκη.

Αναφερόμενη στη φιλία που έχει με την Ανθή Σαλαγκούδη, επεσήμανε «η Ανθή είναι φίλη μου και την προέτρεψα να πάει. Αν πήγαινα εγώ θα ήμουν παλτό στα αγωνίσματα».

 

Η Ιωάννα Μπούκη ψάχνει το κινητό του Αντώνη Σρόιτερ

“Για τον Αντώνη αισθάνομαι περήφανη γιατί ό,τι έχει καταφέρει το έχει καταφέρει μόνος του. Όταν γυρίζει στο σπίτι τον ηρεμώ αλλά τον νευριάζω κιόλας. Όλη μέρα λείπει δεν πρέπει κι εγώ να ξεσπάσω κάπου; Και να ζηλεύει δεν το δείχνει. Ο άντρες αυτό κάνουν και το θεωρώ πολύ έξυπνο. Τα κάνω όλα αυτά τα κατινίστικα, τα γυναικουλίστικα, όπως να ψάξω το κινητό του”, κατέληξε, αναφερόμενη στο γάμο της.

enimerotiko.gr