Ιωάννα Μαλέσκου: «Αν αισθανθώ ότι ο κόσμος δεν με θέλει δεν θα μείνω»
2 years, 10 months ago
6

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από τα πρόσωπα που αναμφισβήτητα πρωταγωνίστησε στην φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Η μεταγραφή της από ένα τοπικό κανάλι της Κρήτης, σε έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό της Αθήνας, κυριάρχησε ως θέμα στα μίντια και η ίδια όπως δηλώνει σε συνέντευξή της στο OK! που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, πολλές φορές άκουσε πράγματα που την πλήγωσαν πολύ.

 

Πώς θα συνεχίζει όμως την πορεία της στην τηλεόραση η Ιωάννα Μαλέσκου;

Οι τηλεοπτικές προτάσεις και οι αλλαγές στο Love it για τη νέα σεζόν

Η Ιωάννα Mαλέσκου αποκαλύπτει ότι της είχαν προταθεί και το My Style Rocks και το Big Brother.

«Σε καμία περίπτωση όμως αυτά τα πρότζεκτ, όπως και ό,τι άλλο μου είχε προταθεί, δεν ταίριαζαν σε μένα. Έκανα μια επιτυχημένη εκπομπή στην Κρήτη, μεστή, γεμάτη, με συγκεκριμένο χρώμα και ταυτότητα.

Την έστηνα εξολοκλήρου, ήταν ένα «παιδί» μου. Δεν θα άφηνα αυτό το« παιδί» για να έκανα κάτι στην Αθήνα που δεν θα με γέμιζε».

Το Love it έχει την προσωπική σου σφραγίδα;

Το Love it το πονάω και το αγαπάω γιατί είναι το ξεκίνημά μου. Δεν θα σου πω ότι είναι απόλυτα όπως μπορεί να είναι, γιατί καθετί στη ζωή μας πάει εξελικτικά και χτίζεται.

Στην αρχή είχες λόγο στο στήσιμο της εκπομπής;

«Οι συνεργάτες μου ήταν επιλογή του σταθμού αλλά σίγουρα είχαν και τη συγκατάθεσή μου. Μακάρι να ήμουν με πολύ κόσμο ακόμα, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. (Γελάει.)»

Γράφεται ότι θα γίνουν αλλαγές τη νέα σεζόν, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες.

«Φυσικά και θα γίνουν αλλαγές, αλλά δεν εξαρτώνται από μένα. Εγώ είμαι στρατιώτης, σέβομαι και ακούω – φυσικά υπάρχει και η σφραγίδα μου.

Είναι ωραίες οι αλλαγές, είτε είναι στο σκηνικό είτε σε προσθήκες προσώπων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα ξηλώνουμε όλα.

«Αν αισθανθώ ότι ο κόσμος δεν με θέλει, δεν θα μείνω»

Πλήρως συνειδητοποιημένη για το τι θέλει να κάνει, δηλώνει ότι μπορεί να ζήσει και χωρίς τηλεόραση.

«Μου αρέσει το ζωντανό με όλες τις δυσκολίες του, είμαι πολύ κακή στο μαγνητοσκοπημένο. Θέλω να μπαίνω στο σπίτι του τηλεθεατή και να λένε η Ιωάννα τους, η Μαλέσκου τους – γιατί με το επώνυμο με λένε συνήθως. Αν αισθανθώ ότι ο κόσμος δεν με θέλει, δεν θα μείνω. Ξέρω ότι δεν θα πεινάσω ποτέ γιατί μπορώ να κάνω κι άλλες δουλειές για να επιβιώσω».

Διαβάστε περισσότερα το OK! που κυκλοφορεί με τα ΝΕΑ Σαββατοκύριακο

 

in.gr