Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι διατηρεί το άψογο κορμί της
1 year, 9 months ago
6

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι ένα από το πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της σόουμπιζ αυτήν την περίοδο λόγω της λήξης της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΙ.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες στην ελληνική τηλεόραση με τις εμφανίσεις της κατά τη διάρκεια της σεζόν να σχολιάζονται συχνά στα social media.

Ιωάννα Μαλέσκου: Το νέο είδος άσκησης που έχει λατρέψει

Η Ιωάννα Μαλέσκου φροντίζει ιδιαίτερα για την σιλουέτα της κάνοντας τακτικά γυμναστική. Πρόσφατα, εκτός από το ποδήλατο που αγαπά, άρχισε και ένα νέο είδος άσκησης.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, πρόσφατα άρχισε να κάνει pilates.

“Είναι εντυπωσιακό πόσα οφέλη έχει αυτή η μορφή άσκησης για σώμα και πνεύμα. Θυμάμαι μάλιστα παλαιότερα, που αγαπούσα την πιο σκληρή γυμναστική με βάρη, ότι σαν να το αμφισβητούσα (μέσα μου) για το αν «δουλεύει». Είχα την αίσθηση ότι το Pilates είναι για ανθρώπους που λίγο… βαριούνται. Φοβερό ; Τώρα που ξέρω, λέω «δε βαριέσαι» … μικρή ήσουν, πίστευες λάθος. Είναι αυτό που λένε, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και η μια δοκιμή, έγιναν δυο και τρεις. Και έπεται συνέχεια” είχε γράψει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου για τη νέα της αγαπημένη συνήθεια.

 

 

Έκτοτε φροντίζει συχνά να μοιράζεται φωτογραφίες στα social media, τονίζοντας κάθε φορά πως τα οφέλη του pilates δεν περιορίζονται μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. “Βρείτε αυτό που σας γεμίζει και… «αδειάστε» από αρνητικές σκέψεις, άγχος και μιζέρια” σημειώνει.