Ιωάννα Μαλέσκου: Η απάντηση για τον Κωνσταντίνο Δανιά
2 years, 5 months ago
6

Οι φήμες που θέλουν την Ιωάννα Μαλέσκου να έχει σχέση με τον Κωνσταντίνο Δανιά ολοένα και φουντώνουν, ενώ πρόσφατα κάποιοι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν τον γοητευτικό άνδρα σε βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο Instagram η παρουσιάστρια από μία εκδρομή τους το φθινόπωρο στη Μονεμβασιά.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η Ιωάννα Μαλέσκου απέφυγε να απαντήσει για την προσωπική της ζωή ωστόσο επιβεβαίωσε με έμμεσο τρόπο τη σχέση της.

«Λοιπόν για τα προσωπικά μου δεν μιλάω η αλήθεια είναι, αλλά προσωπικά αν με ρωτάς είμαι πολύ καλά και αυτό εύχομαι σε όλο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου στη Μονεμβασιά με τον σύντροφό της

Το ζευγάρι κάνει συχνά εξορμήσεις τα Σαββατοκύριακα σε προορισμούς όπως το Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά, με την Ιωάννα Μαλέσκου να δημοσιεύει στιγμιότυπα στον λογαριασμό της στο Instagram χωρίς να αποκαλύπτει την… παρέα της.

Οι πιο παρατηρητικοί ωστόσο εντόπισαν τον Κωνσταντίνο Δανιά σε βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια από το ταξίδι τους στη Μονεμβασιά πριν από μερικές εβδομάδες.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσε βίντεο από το κάστρο της Μονεμβασιάς στο οποίο ο σύντροφός της, φορώντας το καπέλο του ανάποδα όπως συνηθίζει, φαίνεται να είναι λίγα μέτρα δίπλα της και να χειρίζεται το drone.

Ιωάννα μαλέσκου

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η Ιωάννα Μαλέσκου

 

enikos.gr