Ιωάννα Μαλέσκου: Το συγκινητικό «αντίο» στον 11χρονο Λάμπρο που έφυγε από τη ζωή
1 year, 6 months ago
6

Συντετριμμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου από τον θάνατο του 11χρονου Λάμπρου από την Κύπρο. Το χαμογελαστό αγόρι από το Δάλι, όπως είχε χαρακτηριστεί, είχε διαγνωστεί με μία σπάνια ασθένεια, με την ονομασία Kaposi Lymphangiomatosis και έπρεπε να νοσηλευτεί στο Ισραήλ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Τη θλιβερή είδηση που σκόρπισε θλίψη σε όλη την Κύπρο και όχι μόνο, έκαναν γνωστή με ανάρτησή τους στο Facebook, οι γονείς του άτυχου Λάμπρου.

Αναλυτικά η ανάρτησή τους:

Ήρθε η ώρα που ο πολυαγαπημένος μας Λάμπρος αποφάσισε να λάμψει και στον ουρανό όπως άλλωστε έκανε στην ζωή του τα τελευταία 11 χρόνια.

Ξαφνικά αυτός ο επίγειος Άγγελος που μας έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής, έφυγε για το μεγάλο ταξίδι στον παράδεισο, εκεί που σίγουρα θα τον κατατάξει ο Θεός.

Είμαστε συντετριμμένοι από τον χαμό του, αλλά την ίδια ώρα περήφανοι για όσα μας δίδαξε και που μας έμαθε τον δρόμο της δύναμης και της αγάπης.

Ένας μαχητής της ζωής που ποτέ δεν παραπονέθηκε, αλλά πάντα με χαμόγελο αντιμετώπιζε τους δύσκολους και καθημερινούς αγώνες.

Ένας φάρος για μας και τόσες άλλες χιλιάδες που τον αγάπησαν.

Καλό ταξίδι Άγγελε μας.

Η παρουσιάστρια είχε γνωρίσει τον μικρό Λάμπρο όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο ως καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη και τον αποχαιρέτησε με μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram.

Aναλυτικά η ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου:

«Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας».

instyle.gr