Ιωάννα Παλιοσπύρου: Βουτά στη «Γαλάζια Λίμνη» της Ισλανδίας
1 year, 2 months ago
6

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου δείχνει να αφήνει πίσω της τον εφιάλτη που βίωσε, όταν δέχτηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα. Πλέον, απολαμβάνει στιγμές κανονικότητας, ενώ συνεχίζει τον αγώνα της για την αποκατάστασή της.

Όπως μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Instagram, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στην Ισλανδία, ενώ στις φωτογραφίες που ανέβασε τη βλέπουμε να χαλαρώνει σε φυσικά ιαματικά λουτρά.

Σαν πηγή αγνού νερού, η ειρήνη του Θεού στις καρδιές μας φέρνει κάθαρση και ανανέωση στο μυαλό και το σώμα μας” έγραψε στη λεζάντα των φωτογραφιών της, ενώ η Ιωάννα βρίσκεται στη “Γαλάζια Λίμνη”, ένα γεωθερμικό σπα στη νοτιοδυτική Ισλανδία.

Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα στην Ισλανδία. Είναι μια φυσική λίμνη που έχει σχηματιστεί από υπόγεια νερά τα οποία λόγω της ηφαιστειακής δραστηριότητας και μορφής όλου του νησιού ρέουν και ανακυκλώνονται ανά 40 ώρες. Η γαλακτώδης μπλε απόχρωση του νερού οφείλεται στην υψηλή περιεκτικότητά του σε πυρίτιο. Το πυρίτιο σχηματίζει μαλακή λευκή λάσπη στον πυθμένα της λίμνης την οποία τρίβουν οι λουόμενοι πάνω τους. Το νερό είναι επίσης πλούσιο σε άλατα και φύκια.

real.gr