Ιωάννα Τούνη και Δημήτρης Αλεξάνδρου πλέον δεν κρύβουν τον έρωτάς του και τα social media έχουν γεμίσει με κοινά στιγμιότυπα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Μάλιστα, το περασμένο Σαββατοκύριακο το ζευγάρι βρέθηκε στην Ελαφόνησο με τους φίλους τους και δεν σταματούσαν να χορεύουν, να διασκεδάζουν και να μοιράζονται βίντεο από το πώς περνούν μαζί.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:12
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:05
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00
00:08

     Το νέο «καυτό» ζευγάρι της ελληνικής showbiz, επισημοποίησε πρόσφατα τη σχέση του στα social media, με την Ιωάννα Τούνη να δημοσιεύει στο προφίλ της στο Instagram την πρώτη τους κοινή φωτογραφία.

H πρώτη κοινή φωτογραφία που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου στο Ιnstagram, όπου οι δυο τους απεικονίζονται να ανταλλάσσουν ένα τρυφερό φιλί, αποτελεί την απάντηση στις φήμες που τους ήθελαν ζευγάρι.

Οι φήμες είχαν οργιάσει εδώ και καιρό ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι αλλά εκείνοι μέχρι το Σάββατο υποστήριζαν ότι είναι απλά φίλοι.

Τελικά, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν τη σχέση τους με μία κοινή φωτογραφία που μοιράστηκε η Ιωάννα Τούνη στον λογαριασμό της στο Instagraμ όπου ανταλλάσσει ένα καυτό φιλί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μέσα σε καταγάλανα νερά.

 

in.gr