Ιωάννα Τούνη: «Μαζευόντουσαν τα αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα»
3 years, 24 days ago
6

Η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως έχει βιώσει bullying και μάλιστα, μαζεύονταν τα αγόρια κάτω από το σπίτι της και την έφτυναν στα μούτρα.

 

Η Ιωάννα Τούνη έχει δεχτεί άγριο bullying για την εικόνα της

Μπορεί να ακούγεται περίεργο, αλλά ακόμη και μία γυναίκα όπως η Ιωάννα Τούνη, η οποία είναι μία από τις πιο ισχυρές influencers και εντυπωσιακές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής σόουμπιζ, έχει δεχθεί άγριο εκφοβισμό για την εικόνα της σε μικρότερη ηλικία.

Μέσα από stories που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό, η Ιωάννα Τούνη εξομολογήθηκε ότι στις δύο τελευταίες τάξεις του Δημοτικού δέχθηκε σκληρό bullying από τους συμμαθητές της. Χαρακτηριστικά υπογράμμισε ότι, αν και ήταν μία πολύ καλή μαθήτρια και με ενεργή συμμετοχή σε πολλές δραστηριότητες, υπήρχαν πολλά παιδιά που της επιτέθηκαν για την εικόνα της.

 

Οι “μπούληδες” της Ιωάννας Τούνη, τώρα της “φιλούν τα πόδια”

«Ετρωγα τρελό μπούλινγκ για τις ελιές που είχα στο πρόσωπό μου και για το σχήμα των αυτιών μου. Ελιές θρούμπες, μύτη Φαραώ και Λέγκολας ήταν μερικοί μόνο από αυτά που άκουγα… Κάποιο βράδυ μαζεύτηκαν κάτω από το σπίτι μου έξι αγόρια και με έφτυναν στα μούτρα» επεσήμανε η Ιωάννα Τούνη, η οποία διευκρίνισε πως οι πρώην «μπούληδες» τώρα της «φιλούν τα πόδια».

Στα stories της παρότρυνε τα παιδιά που της έστειλαν τις προσωπικές ιστορίες bullying να απευθυνθούν σε κάποιον και να μιλήσουν, δίνοντας το τηλέφωνο του «Χαμόγελου του Παιδιού» προκειμένου να βοηθήσει όσους το έχουν ανάγκη.

 

enimerotiko.gr