Ιωάννα Τριανταφυλλίδου–Κίμων Κουρής: «Παγιδευμένοι» στον έρωτα
1 year, 2 months ago
6

Η συνεργασία τους στην ομώνυμη σειρά του ΑΝΤ1 έφερε πιο κοντά τους ηθοποιούς Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και Κίμωνα Κουρή.

Φρέσκος αέρας πνέει στην προσωπική ζωή της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου. Μετά τον χωρισμό της από τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο, έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας, η Ιωάννα βρήκε, όπως όλα δείχνουν, και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του ταλαντούχου συναδέλφου της Κίμωνα Κουρή. Οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και καιρό, αφού κινούνται στον ίδιο καλλιτεχνικό χώρο, ωστόσο τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πιο κοντά και, μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι αγαπημένο ζευγάρι.

Η Ιωάννα και ο Κίμων έχουν συνυπάρξει σε φιλικές παρέες και δουλειές τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ και πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε μαζί στις κινητοποιήσεις των καλλιτεχνών που πραγματοποιούνται τις τελευταίες εβδομάδες.

Διακριτικά

Από τα πρώτα κιόλας βήματά της, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου απέφευγε να προβάλλει την προσωπική της ζωή, παρόλο που οι περισσότερες σχέσεις της ήταν από τον καλλιτεχνικό χώρο. Πάντα με διακριτικότητα προσπαθούσε να κρατά τις προσωπικές στιγμές της μακριά από τη δημοσιότητα, ακόμα και αν ο σύντροφός της ήταν στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας.

Όπως είναι αναμενόμενο, το ίδιο συμβαίνει και τώρα στη σχέση της με τον Κίμωνα Κουρή, με τον οποίο παίζουν μαζί στην επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Η Ιωάννα θα εμφανιστεί στους τηλεοπτικούς δέκτες μας στα τέλη Φεβρουαρίου, υποδυόμενη μια δυναμική γυναίκα που θα κερδίσει την καρδιά του εισαγγελέα Μαυρίδη, ρόλο που υποδύεται ο Κίμων Κουρής.

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν. Μάλιστα, το 2020 έπεσαν… στο κρεβάτι για τις ανάγκες της κινηματογραφικής ταινίας «Nexting», σε σκηνοθεσία της Καρίνας Λογοθέτη. Τα γυρίσματα είχαν πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στις ΗΠΑ, με την Ιωάννα να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο και να υπογράφει το σενάριο.

Η περίοδος που οι δύο ηθοποιοί δραστηριοποιήθηκαν στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αποτέλεσε κομβικό σημείο για την εξέλιξή τους. Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έχει κάνει αξιοσημείωτα βήματα και έχει συμμετάσχει σε ξένες σειρές, όπως το «Swedish Dicks» με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς, αλλά και στην ταινία μυστηρίου «Clyde Cooper». Ο Κ. Κουρής έχει αναλάβει ρόλους σε παραγωγές του εξωτερικού, όπως το «Stoler by their father», με πρωταγωνίστρια τη Σάρα Ντρου, την οποία έχουμε δει στην αγαπημένη σειρά «Grey’s Anatomy».

 

Πηγή: RealnewsRealife

 

instyle.gr