Ιωάννης Απέργης: Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει όταν αποφασίσει να σταματήσει
1 year, 2 months ago
6

Ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για τη συμμετοχή του στη φετινή σειρά του Alpha “Αυτή η νύχτα μένει”, για τον Γιάννη Μπέζο και τον γιο του.

“Ο κύριος Μπέζος είναι ένας συνεργάτης που θα λείψει, όταν αποφασίσει να σταματήσει. Είναι μια αγκαλιά στα νέα παιδιά. Ερχόταν στο γύρισμα και μας ρωτούσε αν πληρωθήκατε και φάγατε. Μα άλλαξε catering. Είναι προστατευτικός. Σου δίνει την σκυτάλη, αλλά όταν σου την δίνει δεν παρατά το χέρι του, πάει μαζί σου μέχρι να σιγουρευτείς ότι την έχεις γραπώσει καλά την ευκαιρία για την δουλειά. Εννοείται, όπως όλοι οι άνθρωποι, αν δεν είσαι καλός στην δουλειά σου, δεν θα ασχοληθεί. Μπορεί όταν τελειώσει το επεισόδιο κι έχει ατάκα, να στην δώσει και να πει κλείστε επάνω του. Ποιος άλλος το κάνει αυτό;”, τόνισε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Απέργης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια στην εποχή όπου περνούσε δύσκολα στην Ελλάδα λόγω της καταγωγής του. “Όλο αυτό το διαχειριζόμουν με μια ατάκα της μάνας μου, που έχω υιοθετήσει και το ίδιο χώμα θα μας σκεπάσει όλους. Ζήσε καλά, πες μια καλή κουβέντα, μια καλημέρα. Ναι φυσικά (σ.σ. έχω άγχος μην αντιμετωπίσει ο γιος μου συμπεριφορές λόγω της καταγωγής μου). Ο γιος μου είναι φίλος μου. Ήμουν από αυτούς, που ήθελε ένα παιδί από πολύ μικρός, αλλά ήξερα τι ευθύνες έχει. Ήμουν σε παράσταση και δεν είδα την πρώτη μέρα που περπάτησε. Θέλω πολύ να υιοθετήσω παιδί και γιατί όχι και δύο και τρία”.

instyle.gr