Ιωάννης Αθανασόπουλος – «Ήμουν για έναν μήνα σε κώμα… Είχα πέσει με το κεφάλι και είχα εσωτερική αιμορραγία»
14 days ago
6

Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε το απόγευμα της Τετάρτης (5/1) ο Ιωάννης Αθανασόπουλος στο «Στούντιο 4».

Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του «Γιάννου» στις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την καριέρα του, για την υποκριτική και αναφέρθηκε στην πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας την οποία και βίωσε σε ηλικία μόλις έξι ετών.

«Ξυπνάω σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου…»

Είπε συγκεκριμένα: «Ήμουν για έναν περίπου μήνα σε κώμα και θυμάμαι ότι τα μαλλιά του μπαμπά μου άσπρισαν από την στεναχώρια του. Σε χρόνο απίστευτο, δεν το συζητάμε. Ήμουν μικρούλης γύρω στα έξι, θα πήγαινα στην πρώτη τάξη νομίζω.

Θυμάμαι ότι με άφησε ο αδελφός μου για να κάνει μια βόλτα και μου είπε πως θα έρθει να με ξαναπάρει. Η επόμενη εικόνα που θυμάμαι είναι ο αδελφός μου… Ξυπνάω σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου και του λέω, «τι κάνεις εσύ εδώ ρε βλάκα». Αυτό θυμάμαι έναν μήνα μετά».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Έκανα ισορροπία σε ένα πεζούλι, βλέποντας το σε ένα παιχνίδι και δεν θυμάμαι τίποτα άλλο. Αν δεν ήταν ο αδελφός μου νομίζω ότι δεν θα… Το σοκ εκείνης της στιγμής θα είναι μέσα μου για πάντα» συμπλήρωσε ο ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της ΕΡΤ. «Είχα πέσει με το κεφάλι, είχα εσωτερική αιμορραγία και πολύ μεγάλη βλάβη. Μέχρι να προσαρμοστώ και να συνηθίσω μετά είχα θέματα».

in.gr