ΗΠΑ: Όταν ο Χάντερ Μπάιντεν αποκάλεσε τη σύζυγο του πατέρα του «καρ@@@λα με περικεφαλαία»
1 year, 9 months ago
6

Μέσω γραπτών μηνυμάτων αποκάλεσε τη θετή του μητέρα και πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Τζιλ Μπάιντεν, «εκδικητική ηλίθια» όταν εκείνη τον πίεζε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να καταπολεμήσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά

Ο γιός του Προέδρου Τζο Μπάιντεν, Χάντερ, αποκάλεσε τη θετή του μητέρα και Πρώτη Κυρία Τζιλ Μπάιντεν, «εκδικητική ηλίθια » και «καρ@όλα με περικεφαλαία» σε γραπτά μηνύματα, όταν εκείνη τον πίεζε να πάει σε κέντρο απεξάρτησης για να καταπολεμήσει την εξάρτησή του από τα ναρκωτικά.

Ο 52χρονος Χάντερ έβριζε την Τζιλ Μπάιντεν σε μια σειρά από γραπτά μηνύματα, που έστειλε το 2018 όταν η οικογένειά του έκανε αγώνα για να τον βοηθήσει, σύμφωνα με την Sun.

Σε ένα συγκεκριμένο μήνυμα, που έστειλε στη χήρα του αδερφού του Μπο, Χάλι Μπάιντεν, με την οποία είχε σχέση εκείνη την εποχή, ο Χάντερ τα είχε πάρει άγρια με την πρώτη κυρία: «Γ@μα τη μητριά μου γιατί ήταν πάντα τόσο εγωίστρια, ηλίθια και καρ@όλα με περικεφαλαία, όπως κι εσύ», έγραψε στη Χάλι καθώς η σύντομη σχέση τους είχε χειροτερέψει.

baiden2

Παραδέχτηκε επίσης ότι αποκάλεσε τη θετή του μητέρα «γ@@@νη και εκδικητική ηλίθια» σε μια άλλη ανταλλαγή μηνυμάτων με τον θείο του, Τζέιμς Μπάιντεν, λίγες μέρες αργότερα. Στα μηνύματα προς τον θείο του, ο οποίος είναι αδερφός του Προέδρου Μπάιντεν, ο Χάντερ είπε ότι είχε γίνει έξαλλος με την Τζιλ και ότι εκείνος ήταν πιο έξυπνος από αυτήν.

«Και ξέρεις ότι ακόμα και στο χειρότερο μεθύσι μου είμαι πολύ πιο έξυπνος απ΄ ό,τι θα μπορούσες να καταλάβεις και είσαι ένας μ@@@κας καθηγητής, που δεν θα μπορούσες να τα βγάλεις πέρα ούτε σε τάξη πρωτοετών. Οπότε άντε και γ@@@σου Τζιλ κι ας συμφωνήσουμε όλοι ότι δε σε γουστάρω περισσότερο απ΄ό,τι με γουστάρεις εσύ», έγραψε ο Χάντερ στο μήνυμα.

Κλείσιμο

Σε ένα άλλο μήνυμα προς τον θείο του, ο Χάντερ κλαιγόταν ότι ο πατέρας του δεν τον είχε επισκεφτεί τις προηγούμενες φορές που έκανε αποτοξίνωση από τα ναρκωτικά.

«Κυριολεκτικά δεν έχει έρθει ούτε μια φορά, ούτε μου τηλεφώνησε να μιλήσουμε όσο βρισκόμουν σε αποτοξίνωση», έγραψε ο Χάντερ για τον πατέρα του. «Αυτό είναι λίγο παλαβό».

Τα μηνύματα αποκαλύφθηκαν σε ένα iPhone που βρέθηκε ως αντίγραφο ασφαλείας στον φορητό υπολογιστή του Χάντερ, ανέφερε η Sun. Η αποκάλυψη των υβριστικών μηνυμάτων έγινε την ίδια εβδομάδα που ο Χάντερ φωτογραφήθηκε επανειλημμένα δίπλα στον πατέρα του και την πρώτη κυρία στην Ουάσιγκτον.