Ιρίνα Σάικ: Το μοντέλο με μαύρα εσώρουχα στην αγκαλιά του πρώην της, Μπράντλεϊ Κούπερ
1 year, 4 months ago
6

Η Ιρίνα Σάικ γιόρτασε το Χάλογουιν ντυμένη «Μπέτι Πέιτζ», με τον πρώην σύζυγό της, Μπράντλεϊ Κούπερ, και οι φήμες περί επανασύνδεσης φούντωσαν.

Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησαν φωτογραφίες της Ιρίνα Σάικ και του πρώην συζύγου της, να έχουν βγει βόλτα με την κόρη τους, για το καθιερωμένο «φάρσα ή κέρασμα» του Χάλογουιν. Το πρώην ζευγάρι φορούσε τις αποκριάτικες στολές του, με την Σάικ σε ρόλο «αφέντρας» και τον Κούπερ σε ρόλο… αρκούδου.

Το διεθνούς φήμης μοντέλο, λίγες ημέρες αργότερα ανάρτησε μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram από την εμφάνιση της, για την αμερικανική γιορτή, που είθισται να προκαλεί τον τρόμο. Στον προσωπικό λογαριασμό της, μία συγκεκριμένη εικόνα, στην οποία ποζάρει στην αγκαλιά του άλλοτε αγαπημένου αρκούδου της, ήταν αρκετή για να προκαλέσει αναστάστωση στα σχόλια.

Η Ιρίνα Σάικ με σέξι μαύρα εσώρουχα απαθανατίστηκε να κάθεται στα γόνατα του 47χρονου Χολιγουντιανού ηθοποιού, αφήνοντας στη λεζάντα της δημοσίευσης το λογοπαίγνιο «bear with me».

Δείτε τη δημοσίευση 

Κλείσιμο
Irina_Shayk___2_
Irina_Shayk___3_
Irina_Shayk___1_

Οι δύο τους υπήρξαν ζευγάρι από το 2015 έως το 2019 και τους τελευταίους μήνες οι φήμες, τους θέλουν και πάλι μαζί. Το καλοκαίρι έκαναν μαζί διακοπές στις Μπαχάμες, ενώ πριν από λίγο καιρό το άλλοτε ερωτευμένο ζευγάρι βρέθηκε μαζί σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη.

Όπως ακούγεται στα «πηγαδάκια του Χόλιγουντ» έχουν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις και μεγαλώνουν μαζί την κόρη τους, ενώ σύμφωνα με το Page Six, η καλοκαιρινή απόδραση ήταν ένα οικογενειακό ταξίδι και οι δύο τους πραγματικά σκέφτονται να είναι ξανά ζευγάρι.

protothema.gr