Ειρήνη Καραγιώργη – Ξεσπά για τα απειλητικά μηνύματα που δέχεται από συγγενή της
2 years, 6 months ago
6

Η Ειρήνη Καραγιώργη σε πρόσφατη συνέντευξή στο περιοδικό Λοιπόν της μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της αλλά και για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν από συγγενικό της πρόσωπο.

-Είχες δημοσιεύσει κάποια απειλητικά μηνύματα, που είχες λάβει από συγγενικό σου πρόσωπο. Θέλεις να μου μιλήσεις γι’ αυτό; Ποια ήταν η αφορμή; Πήγες στην αστυνομία; Έχει σταματήσει να σε ενοχλεί;

Ο λόγος που βγήκα δημόσια, δεν ήταν για να γίνει ντόρος γύρω από το όνομά μου, ούτε για να κερδίσω σημασία. Η πρόθεσή μου ήταν να περάσω το μήνυμα σ’ αυτούς που κρύβονται πίσω από αυτά, ότι είμαι εδώ και θα σας πολεμήσω με όλα μου τα όπλα και επίσης να προτρέψω άλλους ανθρώπους που βιώνουν οποιασδήποτε μορφής βία να βγουν να μιλήσουν και να ζητήσουν βοήθεια. Έχω πάει στην αστυνομία και δυστυχώς, για ακόμη μια φορά, δεν μου δόθηκε η απαραίτητη προσοχή. Όταν έφτασε στο σημείο να κάνει βανδαλισμούς, τότε αποφάσισαν να ασχοληθούν. Του προσάψανε κατηγορίες και ευτυχώς σταμάτησε.

-Στον χώρο του θεάτρου στην Ελλάδα έγιναν φέτος πολύ σοβαρές καταγγελίες. Εσύ έχεις βιώσει κάτι ανάλογο;

Ναι, έχω βιώσει στο παρελθόν άσχημες και υποτιμητικές συμπεριφορές. Και ξέρω πόσο δύσκολο είναι να βρεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις τέτοια περιστατικά. Ευτυχώς βέβαια, δεν ήταν ακραία και μετά που ξέσπασα σε κλάματα, κατάφερα να τα αντιμετωπίσω.

-Πες μου κάτι που δεν γνωρίζουμε για εσένα…

Έχω ένα όνειρο. Να έχω μια μεγάλη οικογένεια, με πολλά πολλά παιδιά και ένα μικρό σπιτάκι έξω από την πόλη. Μέσα στη φύση. Να ξυπνάω το πρωί και να βλέπω πράσινο παντού.

 

in.gr