Ειρήνη Μερκούρη : Είναι έγκυος και πλέει σε «πελάγη ευτυχίας»
3 years, 1 day ago
6

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ειρήνη Μερκούρη καθώς μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη Κουτσόπουλο, περιμένουν το πρώτο τους παιδί.

Σύμφωνα με την Espresso, η όμορφη τραγουδίστρια μπορεί να έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η ζωή της φαίνεται να είναι πολύ ευτυχισμένη.

Με τον σύζυγό της παντρεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 και από τότε αποφάσισε να στην αφοσιωθεί στην οικογένεια.

Εγκυμοσύνη και προτεραιότητες

Στο πρόσωπο του Γιάννη Κουτσόπουλου βρήκε, σύμφωνα με τους δικούς της ανθρώπους, το άλλο της μισό, γι’ αυτό και παντρεύτηκαν. Για εκείνη πλέον η οικογένειά της αποτελεί την απόλυτη προτεραιότητα της, συνειδητοποιώντας πως ούτε τα τραγούδια, ούτε οι πίστες την κάνουν να αισθάνεται πλήρης.

Το μόνο που θέλει είναι να βρίσκεται κοντά στον άντρα της, απολαμβάνοντας μια ήρεμη καθημερινότητα και κάνοντας όνειρα για το μέλλον. Και τώρα που περιμένουν και το πρώτο τους παιδί, είναι στην καλύτερή τους φάση.

Όσοι γνωρίζουν την Ειρήνη, αναφέρουν πως δεν μετάνιωσε ούτε στιγμή για την απόφασή της να βάλει μια άνω τελεία στην καριέρα της και να αφιερωθεί στο σπιτικό της και σύντομα και στο μωράκι που θα φέρει στον κόσμο.

Πάντως, τόσο η τραγουδίστρια όσο και ο σύζυγός της θέλουν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και γι’ αυτό δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης.

Φώτο