Ειρήνη Παπαδοπούλου: Έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι τρελά ερωτευμένη με τον αθλητή
12 days ago
6

Ειρήνη Παπαδοπούλου κι ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν χορταίνουν ο ένας τον άλλο.

To ζευγάρι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Real Life, αυτή την περίοδο βρίσκεται σε αναζήτηση νέας στέγης στα νότια προάστια της Αθήνας.

Διαβάστε επίσης: Ειρήνη Παπαδοπούλου: Σκέτη αμαρτία με καυτό brazilian μπικίνι

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης είναι πανέτοιμοι για το νέο βήμα στη σχέση τους, ανυπομονώντας να ξεκινήσουν μια κοινή καθημερινότητα, αφού από τον Σεπτέμβριο του 2019 όπου και έγιναν ζευγάρι, το διάστημα που βρισκόταν μαζί ήταν ελάχιστο, εξαιτίας των επαγγελματικών υποχρεώσεων του Αλέξανδρου Πασχαλάκη. Βέβαια στην περίοδο της καραντίνας, ήταν από τα ζευγάρια που βρήκαν την ευκαιρία και τον χρόνο να ανθίσει η αγάπη τους.

Όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 33χρονος τερματοφύλακας, ήρθε στην Αθήνα, όχι μόνο για διακοπές, αφού σκοπεύει να μείνει μόνιμα. Μάλιστα μέχρι τέλος του μήνα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του σε μεγάλη ομάδα της Αθήνας. Η εξέλιξη αυτή θα φέρει ευχάριστες αλλαγές και για την προσωπική του ζωή.

in.gr