Ήταν με την Καινούριου, μετά με τη Φουρέιρα αλλά τον “έκλεψε” άλλη και τώρα τον παντρεύεται
2 years, 2 days ago
6

Ο Γιώργος Σαμαράς είχε μία σταθερή ποδοσφαιρική καριέρα στη Σέλτικ, αλλά δεν ήταν το ίδιο σταθερή και η ερωτική του ζωή, αφού η Κατερίνα Καινούργιου και η Ελένη Φουρέιρα ήταν δύο από τις διάσημες Ελληνίδες που έκανε σχέση.

 

Επίσης, του έχουν προσάψει πολλές σχέσεις, όπως με την Εβελιν Καζαντζόγλου και τη Βάλια Κακούτη, από φωτογραφικά ντοκουμέντα σε βραδινές εξόδους τους σε μπουζούκια.

Ο Γιώργος Σαμαράς με την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Φουρέιρα

Ο δεσμός του με την Κατερίνα Καινούργιου διήρκεσε λίγο και μετά τον χωρισμό τους, στο τέλος του καλοκαιριού του 2012, η παρουσιάστρια δήλωνε πως παρότι δε μιλούν πια, τον σέβεται πάρα πολύ και πως εκείνο που ένιωσε γι’ αυτόν ήταν πέρα για πέρα αληθινό.

Λίγο Αργότερα, μπήκε στην ζωή του η Ελένη Φουρέιρα. Έσμιξαν για πρώτη φορά το 2007, χώρισαν γρήγορα και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, αλλά ούτε αυτό πήγε καλά.

Τελικά, ο Γιώργος Σαμαράς βρήκε τη γυναίκα της ζωής του και μάλιστα έχει αποκτήσει και το πρώτο του παιδί. Μπορεί η πανδημία και η εγκυμοσύνη της συντρόφου του να ανέβαλαν το γάμο τους, ωστόσο, το ζευγάρι πρόκειται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2023.

Όπως αναφέρει η Πολυξένη Καραμίχα στη Real Life, ο γάμος θα είναι παραδοσιακός και θα γίνει στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του πρώην ποδοσφαιριστή.

Φέτος, στις αρχές του καλοκαιριού, θα γίνει η βάφτιση της κόρης τους, η οποία είναι περίπου 1,5 έτους. Το μυστήριο θα τελεστεί στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα έξω από την πόλη όπου έχει βαφτιστεί και ο μπαμπάς της. Οι πληροφορίες της Real Life αναφέρουν ότι η μικρή θα πάρει το όνομα Ιωάννα.

 

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Γιώργου Σαμαρά

Ο Γιώργος Σαμαράς γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτη (21 Φεβρουαρίου 1985) είναι Έλληνας πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής. Στην επαγγελματική του καριέρα αγωνίστηκε εκτός Ελλάδας μόνο σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, στις ΗΠΑ και στη Σαουδική Αραβία. Από το 2018, που ολοκλήρωσε την αθλητική του πορεία αποτελεί τον αντιπρόεδρο του ΟΦΗ.

Στις 28 Φεβρουαρίου 2006 έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Ελλάδας στο τουρνουά της Κύπρου, σημειώνοντας το μοναδικό τέρμα στον αγώνα εναντίον της Λευκορωσίας (1-0).

Την αμέσως επόμενη ημέρα, αγωνίστηκε στον αγώνα της Ελλάδας απέναντι στο Καζακστάν (2-0), στον οποίο χρίστηκε και πάλι σκόρερ. Είναι από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έχουν καταφέρει να σκοράρουν και στους δύο πρώτους αγώνες τους με την εθνική τους ομάδα.

Ο Γιώργος Σαμαράς συμμετείχε στις αποστολές της Ελλάδας για τις τελικές φάσεις του Euro 2008, του Μουντιάλ 2010 και του Euro 2012, στις οποίες αποτέλεσε βασικό στέλεχος της ομάδας.

Σημαντική ήταν η προσφορά του στην πορεία της Ελλάδας στα προκριματικά του Euro 2012, καθώς είχε οκτώ συμμετοχές και ένα καθοριστικό τέρμα, το πρώτο στον εντός έδρας αγώνα με την Κροατία (2-0) στις 7 Οκτωβρίου 2011, ενώ μία από τις σημαντικότερες στιγμές του με τη “γαλανόλευκη” ήταν στις 22 Ιουνίου 2012, όταν σκόραρε εναντίον της Γερμανίας (2-4) στον προημιτελικό αγώνα για την τελική φάση της διοργάνωσης, ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1.

 

Υπήρξε μέλος της αποστολής που συμμετείχε στο Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία, αγωνιζόμενος και στους τέσσερις αγώνες. Στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα της φάσης των ομίλων εναντίον της Ακτής Ελεφαντοστού (2-1), σημείωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που λίγο νωρίτερα είχε κερδίσει ο ίδιος, το νικητήριο τέρμα της Ελλάδας οδηγώντας την στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.Σε ένα ακόμα δείγμα της ποιότητας του χαρακτήρα του, με τη λήξη του αγώνα έσπευσε να παρηγορήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα ως ένδειξη fair play.

Υπήρξε επίσης μέλος της εθνικής Ελπίδων την περίοδο 2004-06, καταγράφοντας συνολικά 5 συμμετοχές.

Γιώργος Σαμαράς σχέσεις

 

enimerotiko.gr