«Ήταν πολύ δύσκολα με την Άντζελα Δημητρίου…»: Τα «καρφιά» του Στάθη Αγγελόπουλου για την σχέση του με την Λαίδη
1 year, 10 months ago
6

Στην κάμερα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος που αναφέρθηκε και στη Λαίδη.

 

Η Άντζελα Δημητρίου δεν έκρυψε ποτέ, ότι είναι ένας πολύ έντονος χαρακτήρας, με το συνάδελφό της, Στάθη Αγγελόπουλο, να τοποθετείται για τη συνεργασία τους, κάτι που δεν ακούγεται πρώτη φορά για την καλλιτέχνιδα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στις συνεργασίες του, που δεν πήγαν πολύ καλά.

Με ποιον συνάδελφό σας ήταν η καλύτερή σας συνεργασία;

 

Δύσκολη ερώτηση… Έχω συνεργαστεί με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους. Με κάποιους μέσω της συνεργασίας μας έχει αναπτυχθεί μια πολύ καλή σχέση και υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που δεν έχουμε δουλέψει και έχουμε πάλι πολύ καλές σχέσεις. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω, είναι δύσκολο. Πάντα παίρνεις από τον καθένα κάτι διαφορετικό. Όλες οι συνεργασίες που έχω κάνει έχουν την αξία τους.

Ενώ με την Άντζελα Δημητρίου δεν περάσατε και τόσο καλά. Θα κάνατε κάτι διαφορετικά αν γυρνούσατε το χρόνο πίσω;

Ισχύει, ήταν μια δύσκολη συνεργασία αυτή με την Άντζελα Δημητρίου. Δυστυχώς δεν μπορώ να γυρίσω τον χρόνο πίσω, αυτό που μπορώ να κάνω είναι να κοιτάω μπροστά και να θυμάμαι πάντα μόνο τις καλές στιγμές. «No hard feelings» που λένε και οι φίλοι μας οι Άγγλοι. Κοιτάζουμε μπροστά και συνεχίζουμε με αισιοδοξία και ενσυναίσθηση.

 

Πισώπλατα μαχαιρώματα έχετε δεχτεί από συναδέλφους σας που δεν τα περιμένατε με τίποτα;

Εννοείται. Όμως δεν μου αρέσει να δίνω έκταση σε τέτοιες συμπεριφορές. Προσπαθώ να μην συνδέομαι και να τους αντιμετωπίζω με χιούμορ. Στα τόσα χρόνια καριέρας νομίζω είναι αναπόφευκτο κάποιες συνεργασίες να μην ευδοκιμήσουν δεδομένου και του ανταγωνιστικού υπόβαθρου του επαγγέλματός μας. Το θέμα είναι πώς το διαχειρίζεσαι. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να μην προδίδεις τις αξίες και τον εαυτό σου για να ανέβεις επαγγελματικά, κατέληξε ο Στάθης Αγγελόπουλος.

enimerotiko.gr