«Ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο»: Ο άγνωστος καυγάς του Γκοτσόπουλου με την Κίτσου
1 year, 9 months ago
6

Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Μετά το συγκλονιστικό φινάλε για τις «Άγριες Μέλισσες», το βράδυ της Κυριακής προβλήθηκε το αφιέρωμα της συγκλονιστικής σειράς που επί τρία χρόνια «καθήλωσε» το κοινό.

 

Συγκεκριμένα, μέσα από το αφιέρωμα, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν σε ένα μεγάλο καβγά που είχαν πριν ξεκινήσουν ένα γύρισμα για την τελευταία σκηνή της δεύτερης σεζόν.

Τι αποκάλυψε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος για τον έντονο καυγά που είχε με τη Μαρία Κίτσου

«Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός. «Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “σταμάτα”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», συμπλήρωσε.

 

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

 

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το “θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι” κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε ο ηθοποιός από την πλευρά του.

 

enimerotiko.gr