Ιβάνα Τραμπ: Συγκινεί η κόρη της Ιβάνκα – Την αποχαιρετά με παλιές φωτογραφίες
1 year, 8 months ago
6

Η Ιβάνα Τραμπ, πρώην σύζυγος του πρώην προέδρου της Αμερικής, βρέθηκε νεκρή μέσα στο διαμέρισμά της στο Μανχάταν. Η μοναχοκόρη της, Ιβάνκα Τραμπ, επέλεξε να της πει δημόσια “αντίο” με τρυφερές φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία.

«Συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν ευφυής, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Ήταν πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της στιγμή. Έζησε τη ζωή στο έπακρο, χωρίς να χάσει ποτέ την ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει. Θα μου λείπει για πάντα και θα κρατήσω τη μνήμη της ζωντανή στις καρδιές μας» έγραψε η Ιβάνκα Τραμπ.

Ιβάνα Τραμπ: Η συγκινητική ανάρτηση της κόρης της

 

Η Ιβάνα Τραμπ γεννήθηκε στην (τότε) Τσεχοσλοβακία στις 20 Φεβρουαρίου του 1949. Μετανάστευσε στον Καναδά τη δεκαετία του ’70 και στη συνέχεια στις ΗΠΑ. Παντρεύτηκε τον Ντόναλντ Τραμπ το 1977 και έμειναν παντρεμένοι έως τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του 1990.

Ο 45ος πρόεδρος ανακοίνωσε τον θάνατο της πρώτης του συζύγου και μητέρας των τριών παιδιών του, Ντόναλντ Τζούνιορ, Έρικ και Ιβάνκα, στην πλατφόρμα του Truth Social.

«Με μεγάλη λύπη ενημερώνω όλους εκείνους που την αγάπησαν, που είναι πολλοί, ότι η Ιβάνα Τραμπ πέθανε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη», έγραψε. «Ήταν μια υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, που έζησε μια υπέροχη και εμπνευσμένη ζωή». Και συνέχισε: «Η περηφάνια και η χαρά της ήταν τα τρία της παιδιά, ο Ντόναλντ Τζούνιορ, η Ιβάνκα και ο Έρικ. Ήταν τόσο περήφανη γι’ αυτούς, όπως όλοι ήμασταν τόσο περήφανοι γι’ αυτήν. Αναπαύσου εν ειρήνη, Ιβάνα!»

Η αστυνομία ερευνά εάν η Ιβάνα Τραμπ έπεσε από τις σκάλες στο σπίτι της στην East 64th Street, ανέφεραν αστυνομικές πηγές στην The Post. Βρέθηκε στο κάτω μέρος της σκάλας και πιστεύεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή, αν και το ιατροδικαστικό γραφείο της πόλης θα καθορίσει την επίσημη αιτία θανάτου.

Το προσωπικό του κτιρίου ανακάλυψε το σώμα της γύρω στις 12:40 μ.μ. και στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία. Η υγεία της Ιβάνα Τραμπ είχε επιδεινωθεί τα τελευταία χρόνια, δήλωσε πηγή κοντά στην οικογένεια.

Γεννημένη ως Ivana Marie Zelníčková, η Ιβάνα Τραμπ ήταν επαγγελματίας σκιέρ στα νιάτα της, σχεδόν φτάνοντας την Ολυμπιακή ομάδα.

Εργάστηκε ως μοντέλο στις αρχές της δεκαετίας του ’70 και γνώρισε τον μελλοντικό της σύζυγο Ντόναλντ στη Νέα Υόρκη το 1976. Παντρεύτηκαν ένα χρόνο αργότερα. Οι δυο τους χώρισαν το 1992, αλλά εκείνη κράτησε το διάσημο επώνυμο του πρώην συζύγου της.

enikos.gr