James Καφετζής: H πρώτη μεγάλη αλλαγή μετά το Survivor
2 years, 11 months ago
6

Ο James Καφετζής με την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor ανέτρεψε τα πάντα, καθώς ήταν ένα από τα μεγάλα φαβορί του φετινού ριάλιτι επιβίωσης.

«Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor.

Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει.

Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου» είπε μεταξύ άλλων ο James Καφετζής, ανακοινώνοντας την απόφασή του να φύγει από το παιχνίδι.

Ο πρώην πια παίκτης του Survivor, λίγο μετά από την αποχώρησή του πήρε το κινητό του στα χέρια, μπήκε στο Instagram και έκανε και μία αλλαγή στον προσωπικό του λογαριασμό.

O πρώην παίκτης του survivor μπήκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αλλά δεν έκανε καμία ανάρτηση.

Ο James Καφετζής έκανε τον λογαριασμό του επαληθευμένο, δηλαδή το λεγόμενο verified account με το μπλε τικ, μιας και έχουν δημιουργηθεί πολλά προφίλ από fan clubs στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης! 

in.gr