James Καφετζής: Το ερωτικό ταξίδι στην Σιγκαπούρη με τη σύντροφό του
2 years, 11 months ago
6

Ο James Καφετζής υπήρξε ζευγάρι με τη γερμανίδα Maxine Dold και μαζί έκαναν ταξίδια σε μερικά από τα πιο όμορφα μέρη της γης, όπως είναι η Σιγκαπούρη.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του φετινού Survivor ο οποίος πριν από λίγες μέρες έσκασε… βόμβα καθώς αποχώρησε οικειοθελώς, πρόσφατα αποκάλυψε ότι είχε χωρίσει με την πανέμορφη γερμανίδα και πως λίγο πριν μπει στο παιχνίδι είχαν κάνει κοινές προσπάθειες επανασύνδεσης οι οποίες όμως έμειναν στη… μέση επειδή τελικά εκείνος έφυγε για τον Άγιο Δομίνικο.

Τους είδαμε όμως πρόσφατα να επικοινωνούν μέσα από το Survivor όταν η Μπλε ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας. Και τότε ξαναφούντωσαν οι ελπίδες ότι αυτός ο έρωτας δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Ένας έρωτας που υπήρξε πολυταξιδεμένος αφού οι δυο τους, πριν χωρίσουν είχαν κάνει υπέροχα ερωτικά ταξίδια μαζί.

Ένα από αυτά ήταν και η Σιγκαπούρη που ήθελαν να επισκεφτούν και οι δύο.

Ο James και η Maxine ως λάτρεις των ταξιδιών στους πιο απίστευτους προορισμούς, όπως θα δείτε και στο βίντεο παραπάνω, απόλαυσαν κάθε στιγμή αυτού του ταξιδιού τους που τους γέμισε υπέροχες εικόνες και αξέχαστες εμπειρίες.

Μάλιστα, όπως θα ακούσετε και στο βίντεο, ο James μας τη συστήνει ως την camera woman του ταξιδιού τους αφού άρεσε και σε εκείνη να απαθανατίζει με την κάμερα και τη φωτογραφική της μηχανή όμορφες εικόνες.

in.gr