Jamie Lee Curtis: Άφησε το… αποτύπωμά της στο Χόλιγουντ – Στο πλευρό της ο Arnold Schwarzenegger
1 year, 6 months ago
6

Η Jamie Lee Curtis συγκινήθηκε όταν παρευρέθη στην τελετή προς τιμήν της κατά την οποία άφησε τα αποτυπώματα των χεριών και ποδιών της στο θρυλικό TCL Chinese Theatre στο Χόλιγουντ την Τετάρτη.

Η σταρ εμφανίστηκε να δακρύζει στην εκδήλωση καθώς καθόταν δίπλα στον σύζυγό της, Christopher Guest, ενώ λίγο αργότερα βρέθηκε στην αγκαλιά του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία “True Lies”, Arnold Schwarzenegger, 28 χρόνια αφού κυκλοφόρησε η ταινία δράσης τους.

Οι δύο παλιοί συνάδελφοι και φίλοι φάνηκαν να μοιράζονται στιγμές οικειότητας όταν αγκαλιάστηκαν και φιλήθηκαν μπροστά στις κάμερες σ’ αυτήν τη σημαντική στιγμή της Jamie Lee Curtis.

Στο πλευρό της αυτή τη σημαντική στιγμή της καριέρας της βρέθηκαν φίλοι και συμπρωταγωνιστές, όπως η Kyle Richards και η Melanie Griffith.

Στη διάρκεια της τελετής ο Schwarzenegger καθόταν δίπλα στην Griffith με την οποία φάνηκε να έχουν μία φιλική συνομιλία.

Η Jamie εξέφρασε τον ενθουσιασμό της που ο Arnold μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή, λέγοντας ότι “απλώς δείχνει ότι αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Ο Arnold δεν θα μπορούσε να είναι πιο γλυκός”.

Και πρόσθεσε: “Πήγα κοντά του και του είπα: “Φίλε, γιατί δεν κάνουμε άλλη ταινία;”“.

instyle.gr