Jane Fonda: «O Robert Redford μισεί τα φιλιά, έχει ένα θέμα με τις γυναίκες»
10 months, 28 days ago
6

Jane Fonda και ο Robert Redford έχουν συμπρωταγωνιστήσει σε τέσσερις ταινίες, αλλά φαίνεται πως ο θρυλικός σταρ δεν είναι και τόσο ευχάριστος στις συνεργασίες του.

Η Jane Fonda μιλώντας στο Φεστιβάλ των Καννών, αποκάλυψε πως ο Robert Redford “μισεί τα φιλιά”, σύμφωνα με το Deadline, αναφερόμενη μάλλον στις ερωτικές σκηνές στις οποίες έχουν συμπρωταγωνιστήσει.

Ποτέ δεν του είπα τίποτα [γι’ αυτό], και ήταν πάντα σε κακή διάθεση, και πάντα πίστευα ότι έφταιγα εγώ”.

Ο Redford έχει συνεργαστεί με τη Fonda σε ταινίες όπως το “Ξυπόλητος στο πάρκο” (1967) και το “The Electric Horseman” (1979). “Είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος”, πρόσθεσε. “Απλώς έχει ένα θέμα με τις γυναίκες.”

Παρά το προφανές “θέμα” του, για το οποίο δεν έδωσε λεπτομέρειες, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, 85 ετών, παραδέχτηκε ότι ήταν “ερωτευμένη” με τον 86χρον σταρ κάποτε για την αίσθηση του χιούμορ του.

Η Fonda συνεργάστηκε πιο πρόσφατα με τον Redford στην ταινία του 2017 “Our Souls at Night”, κατά τη διάρκεια της οποίας συνειδητοποίησε ότι ενώ εκείνος παρέμεινε ο ίδιος, εκείνη είχε αλλάξει πολύ. “Πόσο ήμουν, περίπου 80 ετών ή κάτι τέτοιο; Και τελικά κατάλαβα ότι είχα μεγαλώσει“, δήλωσε.

Όταν ερχόταν στο πλατό με τρεις ώρες καθυστέρηση και κακή διάθεση, ήξερα ότι δεν έφταιγα εγώ“.

Παρ’ όλα αυτά, η σταρ διευκρίνισε: “Πάντα περνούσαμε καλά.” Τα τελευταία σχόλια της Fonda έρχονται σε αντίθεση με όσα είχε εξομολογηθεί το 2017 για τα γυρίσματα ερωτικών σκηνών με τον Redford.

Ζω για τις ερωτικές σκηνές μαζί του”, είχε πει τότε. “Δεν του αρέσουν [αλλά] φιλάει πολύ καλά“.

Ο Redford είπε, επίσης, ότι η φιλία του με τη Fonda ήταν “πάντα εύκολη” λόγω της “αγάπης” που έχουν ο ένας για τον άλλον. “Υπάρχει μια αγάπη εκεί, υπάρχει μια σύνδεση εκεί”, είπε στην ίδια συνέντευξη του 2017. “Έχει να κάνει με το ποια είναι η στάση σου απέναντι στη δουλειά και ποια είναι η στάση σου απέναντι στη ζωή.”

instyle.gr