Jennifer Aniston-Jon Hamm: Δημοσίευμα-βόμβα για το νέο καυτό ειδύλλιο στο Χόλιγουντ
1 year, 7 months ago
6

Μυστικά ραντεβού φέρεται να απολαμβάνουν η Jennifer Aniston και ο Jon Hamm, με τα αυστραλιανά Μέσα να κάνουν λόγο για το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δύο ηθοποιοί βγαίνουν κρυφά ραντεβού και ζουν τον έρωτά τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αν και οι δυο τους είχαν συναντηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν, η Aniston είχε πάντα σύζυγο, αλλά όχι αυτήν τη φορά.

©GETTY IMAGES

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Jon είναι εντελώς συνεπαρμένος από την Jen” είπε η πηγή στο Women’s Day. Η Aniston και ο Hamm φέρεται να ήρθαν κοντά στη διάρκεια της παραγωγής του “The Morning Show”, μία σειρά υποψήφια για Emmy που προβάλλεται από το Apple TV+, στην οποία ο Hamm θα συμμετέχει στην τρίτη σεζόν.

Αυτή η προσθήκη λέγεται ότι ξετρέλανε την ίδια την Aniston η οποία είναι φανατική θαυμάστρια του ηθοποιού για περισσότερα από 15 χρόνια. Μια πηγή λέει στο περιοδικό Heat:

Ο Jon ήταν πάντα στην κορυφή της λίστας της Jen για τους άνδρες που θα έβγαινε ραντεβού χωρίς δεύτερη σκέψη. Ήταν τσιμπημένη μαζί του για ένα διάστημα. Τον γνώριζε πριν πρωταγωνιστήσει στη σειρά “Mad Men” καθώς ήδη προκαλούσε πηχυαίους τίτλους στο Χόλιγουντ. Όταν υποδύθηκε τον ρόλο του Don Draper το 2007 εντυπωσίασε πολύ την Jen. Χωρίς υπερβολή είναι μεγάλη θαυμάστριά του”.

“Είχαν κάποια κοινωνική επαφή τα τελευταία χρόνια και η Jen έχει παραδεχθεί πως υπάρχει χημεία μεταξύ τους” πρόσθεσε η πηγή. Δυστυχώς για την Jen, δεν είχε ποτέ τον σωστό συγχρονισμό με τον Jon, ο οποίος έβγαινε με την ηθοποιό από το 1997 έως το 2015,και τώρα έχει σχέση με την Anna Osceola, με την οποία είναι μαζί από το 2020. Η Jen ήταν σε σχέση με τον Justin Theroux για το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που ξέρει τον Jon.

Getty Images – Getty

Ωστόσο, σύμφωνα με την πηγή του Heat, η Jen σέβεται τη σχέση του ηθοποιού και δεν θα ήθελε να γίνει το τρίτο πρόσωπο. “Η Jen ελπίζει να γίνουν καλύτεροι φίλοι με τον Jon, να περιμένουν να δουν τη δυναμική μεταξύ τους. Αν είναι γραπτό σε κάποιο σημείο στο μέλλον, τότε θα είναι ένα όνειρο που θα πραγματοποιηθεί και θα δικαιώσει την υπομονή της που περίμενε τόσο πολύ για τον Mr Right“.

instyle.gr