Jennifer Lopez: Γιορτάζει τα 15α γενέθλια των διδύμων της με το πιο γλυκό βίντεο
1 year, 1 month ago
6

Πανευτυχής μαμά είναι η Jennifer Lopez, η οποία γιορτάζει τα 15α γενέθλια των δίδυμων παιδιών της με το πιο γλυκό βίντεο.

Η Λατίνα σουπερστάρ ανέβασε ένα βίντεο με τις ομορφότερες στιγμές των 15χρονων διδύμων, Max και Emme, ενώ δεν ξεχνά να συμπεριλάβει και τρυφερές στιγμές του Ben Affleck με τα παιδιά της ή οικογενειακώς.

Χρόνια πολλά στις όμορφες, λαμπερές καρύδες μου”, έγραψε στη λεζάντα, χρησιμοποιώντας το παρατσούκλι που έχει για τα δίδυμα, τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της Marc Anthony.

Είμαι τόσο περήφανη και για τους δύο με κάθε τρόπο. Φέρνετε τόση χαρά και ευτυχία στην καρδιά και την ψυχή μου. Σας αγαπώ πέρα από το για πάντα. Χαρούμενα γενέθλια #Twins” πρόσθεσε.

To τρυφερό βίντεο περιλαμβάνει στιγμές από τα 15 χρόνια των παιδιών, ενώ ακούγεται το single της Taylor Swift του 2008, “Fifteen”.

Μερικές από τις πιο πρόσφατες στιγμές που εμφανίζονται στο βίντεο περιλαμβάνουν πλάνα από τα παρασκήνια της συμμετοχής του παιδιού της Emme στην εμφάνιση της JLo στο Super Bowl το 2020 και μια φωτογραφία που δείχνει τη νέα οικογένεια γύρω από ένα τραπέζι.

instyle.gr