Jennifer Lopez: H απίθανη αποκάλυψη για το φιλί Μadonna-Britney Spears που έμεινε στην ιστορία
1 year, 3 months ago
6

Πριν από περίπου 20 χρόνια, η Μadonna και η Britney Spears έγραψαν ιστορία στη σκηνή των MTV VMA, όταν αντάλλαξαν ένα καυτό φιλί, αφήνοντας άναυδο το κοινό. Στη συνέχεια η “βασίλισσα της pop” φίλησε και την Christina Aguilera.

Τώρα, έπειτα από περίπου 20 χρόνια, έρχεται μια δήλωση της Jennifer Lopez να ανατρέψει όλα τα δεδομένα πίσω από τη θρυλική αυτή στιγμή. Η Λατίνα σουπερστάρ, μιλώντας στο E! News, αποκάλυψε ότι η Britney Spears και αυτή -και όχι η Christina Aguilera- επρόκειτο να φιλήσουν τη Madonna στη διάρκεια της εμφάνισής τους στα MTV Video Music Awards το 2003.

Αντιθέτως, η Madonna φίλησε τη Spears με την Aguilera σχεδόν στο τέλος της εμβληματικής εμφάνισής τους στα VMA, κάτι που σόκαρε τους θαυμαστές παγκοσμίως εκείνη την εποχή.

Όπως ισχυρίστηκε η Jennifer Lopez, “είχα γυρίσματα για μια ταινία στον Καναδά. Συναντηθήκαμε, εγώ, εκείνη και η Britney για να το κάνουμε, στο σπίτι της. Αλλά απλώς δεν μπορούσα να φύγω από την ταινία… οπότε έβαλαν την Christina να το κάνει.”

Επίσης, η Lopez εγκωμιάζει στη συνέντευξή της τη Madonna, λέγοντας ότι ήταν τεράστια θαυμάστρια της σταρ και παραμένει.

Η Aguilera, μιλώντας για το θρυλικό φιλί με τη Madonna είπε ότι “έκοψαν” κατά ένα μέρος τη στιγμή της: “Ήταν περίεργο. Και ξέρεις γιατί το έκοψαν; Επειδή ήθελαν να ‘πιάσουν’ την αντίδραση του Justin Timberlake” σημείωσε αναφερόμενη στο γεγονός ότι η Spears και ο Timberlake μόλις είχαν χωρίσει.

real.gr