Jennifer Lopez: «Είμαι στο ημίχρονο και μόλις ξεκίνησα»
1 year, 8 months ago
6

H Jennifer Lopez γιόρτασε χθες στο Παρίσι τα 53α γενέθλιά της και δεν μπορεί να είναι πιο ευτυχισμένη, αφού ζει τον έρωτά της με τον Ben Affleck ενώ γνωρίζει την απόλυτη επιτυχία και αναγνώριση στην καριέρα της.

Η Λατίνα superstar έγινε 53 χρόνων και το γιόρτασε βγαίνοντας από τα ρούχα της, προκειμένου να προωθήσει την τελευταία επιχειρηματική της περιπέτεια, τη σειρά JLo Body by JLo Beauty.

Daniella Midenge/JLo Beauty

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People για την προώθηση της σειράς της είπε: “Είμαι στην ηλικία που είμαι αλλά αισθάνομαι απίθανα και πιο ευτυχισμένη από ποτέ”, ενώ πρόσθεσε: “Αισθάνομαι ότι είμαι στο ημίχρονο και μόλις ξεκίνησα”.

Η σταρ ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα μέσω του ενημερωτικού δελτίου της “On The JLo”, λέγοντας στους θαυμαστές της ότι κυκλοφόρησε ένα προϊόν για να τονίσει το “προσόν” όλων – ένα νέο “FIRM + FLAUNT™ Targeted Booty Balm”.

Daniella Midenge/JLo Beauty

Αργότερα ανέβασε στο Instagram ένα σέξι βίντεο όπου προωθεί το προϊόν γυμνή. Το balm στοχεύει στη σύσφιγξη της όψης του δέρματος σε στοχευμένες περιοχές όπως οι γλουτοί, οι γοφοί και οι μηροί. “Δίνουμε όλη αυτή τη φροντίδα και προσοχή στο δέρμα του προσώπου μας, αλλά μερικές φορές παραμελούμε το σώμα. Ήταν σημαντικό για μένα να δημιουργήσω μια ρουτίνα περιποίησης για το σώμα για να καλύψει τις συγκεκριμένες και μοναδικές ανάγκες του και ξεκινήσαμε με το booty!” εξήγησε η Lopez.

Επέμεινε ότι έπρεπε να δημιουργήσει ένα balm για τους γλουτούς, λέγοντας: “Θέλω να επιδεικνύεις τα καλύτερα προσόντα σου, ναι είπα προσόντα σου, και θέλω να αισθάνεσαι τέλεια όταν το κάνεις” ενθάρρυνε τις πιστές ακολούθους της..

instyle.gr