Jessica Simpson: Έκανε ένα look αλά Daisy Duke και τα σχόλια των fans της έπεσαν βροχή 13:30
1 year, 8 months ago
6

Είμαστε πολύ μακριά από την κομητεία Hazzard, αλλά η τελευταία ανάρτηση της Jessica Simpson έφερε τους fans της λίγο πιο κοντά στον iconic χαρακτήρα της Daisy Duke.

Η 42χρονη ηθοποιός έδειξε τα υπέροχα πόδια της με look αλά Daisy από την ταινία του 2005 The Dukes of Hazzard.

Στο στιγμιότυπο, η Jessica φορά τζιν σορτς σε συνδυασμό με ένα t-shirt παραλλαγής, μια μαύρη τσάντα, τις χαρακτηριστικές μπότες, καπέλο και oversized γυαλιά ηλίου.

Credits: Jessica Simpson/Instagram

Όπως μοιράστηκε στη λεζάντα της, η Jessica:

“Ευχηθείτε μου καλή τύχη! Ανυπομονώ να μοιραστώ τα σχόλια σας σε ιστορίες όταν επιστρέψω σπίτι».

Οι θαυμαστές της έσπευσαν να την ακούσουν.

“Φαίνεσαι πολύ καλή!!”, έγραψε ένας fan. Ένας άλλος πρόσθεσε: “Πόδια!!” σε συνδυασμό με ένα emoji φωτιά.

Credits: The Dukes of Hazzard

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια και ηθοποιός κάνει ένα throwback look. Τον Μάιο, ανέβασε μια pic της με μια κομψή pencil φούστα — αλλά όχι οποιαδήποτε pencil φούστα. Το ρούχο ήταν σχεδόν 19 ετών και το φόρεσε η Jessica κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο τότε The Late Late Show With Craig Kilborn.

“Fun fact- Φόρεσα αυτή τη φούστα Gucci προωθώντας την πρώτη σεζόν του Newlyweds σε ηλικία 22 ετών στον Craig Killburn” είχε γράψει η Simpson.

Κάποια κομμάτια είναι πολύ ακαταμάχητα για να τα αφήσεις Jessica!

Η ίδια ωστόσο δεν μένει μόνο στα outfits. Με τον σύζυγό της παίκτη του αμερικάνικου ποδοσφαίρου, Eric Johnson έχουν καταγράψει πολλές πολύτιμες στιγμές με τις κόρες τους, Maxwell και Birdie, και τον γιο τους, Ace όπως η εξόρμησή τους τον προηγούμενο μήνα σε μια λίμνη.