John Krasinski: Μιλάει για τη σύζυγό του Emily Blunt και λιώνει
1 year, 3 months ago
6

Ο John Krasinski δεν μπορεί να σταματήσει να μιλά για τη σύζυγό του, Emily Blunt δείχνοντας τον απόλυτο έρωτα και την αφοσίωσή του.

Ο ηθοποιός, που είναι παντρεμένος με τη σταρ της ταινίας “Mary Poppins” εδώ και 12 χρόνια, είπε στο Parade: “Δεν θα ήμουν πουθενά στη ζωή μου χωρίς αυτήν” και πρόσθεσε: “Σε καθημερινή βάση, αλλά σίγουρα σε επίπεδο καριέρας, ως μπαμπάς, με ωθεί να είμαι καλύτερος κάθε μέρα σε ό,τι κάνω”.

Παράλληλα, δήλωσε ότι “ανυπομονώ για την επόμενη ημέρα επειδή ξέρω ότι θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη”.

Η Emily και ο John είναι παντρεμένοι από το 2010 και έχουν τις κόρες Hazel, οκτώ ετών και Violet, έξι ετών.

Ο Krasinski πρόσφατα αστειεύτηκε ότι τα κορίτσια πιστεύουν ότι η μητέρα τους τον λυπήθηκε και τον παντρεύτηκε επειδή νομίζουν ότι δούλευε σε ένα πραγματικό “γραφείο” και δεν αντιλαμβάνονται ότι πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά “The Office”.

Αποκάλυψε το ξεκαρδιστικό γεγονός κατά την εμφάνισή του στο The Late Show με τον Stephen Colbert. Όπως σημείωσε, τα παιδιά απόλαυσαν την Emily Blunt στο Mary Poppins και πρόσθεσε: “Πιστεύω ότι τα παιδιά μου νόμιζαν ότι με παντρεύτηκε από φιλανθρωπία, τύπου “είσαι πολύ καλή που παντρεύτηκες έναν λογιστή” επειδή δεν ξέρουν τι κάνω”.

Όμως, και η Emily Blunt έδειξε πόσο αμοιβαίο είναι το συναίσθημά τους με τον σύζυγό της, αποκαλύπτοντας σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει κρατήσει ένα σακάκι από το πρώτο τους ραντεβού.

instyle.gr