Johnny Depp: Τίτλοι τέλους για τη σχέση του με τη δικηγόρο Joelle Rich
1 year, 5 months ago
6

Τίτλοι τέλους φέρεται να έπεσαν στη σχέση του Johnny Depp με τη νέα σύντροφό του, τη δικηγόρο Joelle Rich.

Έντονες είναι οι φήμες ότι το φημολογούμενο ειδύλλιο τελείωσε, ενώ φαίνεται πως ξεκίνησε στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης του Johnny με την πρώην σύζυγό του Amber Heard.

Ο Depp εδώ και λίγους μήνες είχε σχέση με τη δικηγόρο Joelle Rich, που έχει βάση της το Λονδίνο και είναι μητέρα δύο παιδιών.

Η Joelle Rich ήταν παρούσα στην πρόσφατη δικαστική διαμάχη του Johnny Depp με την Amber Heard, προκειμένου να στηρίξει τον αγαπημένο της, ενώ είχαν θεαθεί να φθάνουν μαζί στο δικαστήριο στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια.

Τα νέα για το ειδύλλιο έγιναν γνωστά τον προηγούμενο μήνα και είχε ειπωθεί ότι οι δυο τους είχαν εκπληκτική χημεία. “Η χημεία τους είναι φοβερή. Το πάνε σοβαρά μεταξύ τους, είναι μια πραγματική σχέση”, είχε δηλώσει στo UsWeekly πηγή από το περιβάλλον του ηθοποιού. Το TMZ είχε επιβεβαιώσσει το δημοσίευμα υπογραμμίζοντας: “Οι δυο τους βγαίνουν ραντεβού εδώ και καιρό. Το ειδύλλιό τους ξεκίνησε πολύ διακριτικά, με το ζευγάρι να επισκέπτεται ξενοδοχεία, προκειμένου να μην τραβάει επάνω του τα αδιάκριτα βλέμματα”.

Photo by Ron Sachs/Consolidated News Pictures/Getty Images

Ωστόσο, ο Depp δεν ήταν στο πλευρό της συντρόφου του το Σαββατοκύριακο όταν εκείνη ήταν καλεσμένη σε οικογενειακό γάμο στην Ίμπιζα και πηγές στη Νέα Υόρκη πιστεύουν ότι η σχέση ξεθώριασε και μπορεί να έχει τελειώσει εντελώς. Φίλος του Depp είπε: “Είναι ακόμη μαζί; Δεν μιλάμε για ένα φυσιολογικό ζευγάρι εδώ. Δεν είναι μια μεγάλη, σταθερή, αφοσιωμένη σχέση και δεν είμαι και σίγουρος αν ήταν ποτέ”.

“Δεν ξέρω αν είναι μαζί αυτή τη στιγμή. Σίγουρα δεν πιστεύω ότι είναι σοβαρή, ρομαντική σχέση ή ακόμη και αποκλειστική. Αρχικά, αυτός μόλις βγήκε από μία τεράστια δικαστική μάχη οπότε θα ήθελε να δεσμευτεί έπειτα από αυτή; Ήταν εξαιρετικά τραυματική περίοδος για εκείνον. Κατά δεύτερο, είναι Johnny Depp και δεν πιστεύω ότι μία συνηθισμένη αφοσιωμένη σχέση είναι το στοιχείο του” πρόσθεσε η πηγή.

Οι φίλοι της Rich στο Λονδίνο λένε πως τα σχέδιά της για διαζύγιο από τον σύζυγό της συνεχίζονται κανονικά

instyle.gr