Κάιλι Τζένερ – Τράβις Σκοτ: Στους δύο τρίτος… χωρεί και ζουν καλύτερα
1 year, 1 month ago
6

Η Κάιλι Τζένερ και ο Τράβις Σκοτ είναι ξανά μαζί ωστόσο το διάσημο ζευγάρι της διεθνούς showbiz αποφάσισε όπως φαίνεται να έχει μια πιο…ανοιχτή σχέση.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου TMZ οι δυο τους, που χώρισαν τον Σεπτέμβριο του 2019, έναν χρόνο μετά η γέννηση της κόρης τους, συμφώνησαν να ζουν μαζί αλλά να βλέπουν και άλλους ανθρώπους, να έχουν και άλλους εραστές και ερωμένες, χωρίς γκρίνιες και αποκλειστικότητες.

Οι κακές γλώσσες του Χόλιγουντ λένε πως αυτό ήταν κυρίως απόφαση του Τράβις ο οποίος λατρεύει την εργένικη του αλλά θέλει να είναι και με την Κάιλι Τζένερ στο σπίτι με το παιδί.

Οι πιο ρομαντικοί λένε πως η απόφαση αυτή είναι μια ταμπέλα που βάζουν στη σχέση τους για να μην… αγχώνονται τα media για το πότε θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και θα είναι μια κανονική σχέση «αποκλειστικότητας».

Πριν πάρουν την μεγάλη απόφαση το συζήτησαν το θέμα με τους φίλους τους και κυρίως με την αδερφή της Κάιλι, Kένταλ και τον σύντροφό της Ντέβιν Μπούκερ, με τους οποίους συναντήθηκαν στο Μαϊάμι για να γιορτάσουν τα γενέθλια του Τράβις Σκοτ και να διασκεδάσουν.

in.gr