«Καλημέρα Ελλάδα»: Ο Γιώργος Παπαδάκης τραγουδά με την μητέρα του Αντώνη Ρέμου – Δείτε βίντεο
2 years, 8 months ago
6

Με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης συνδέθηκε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», σήμερα νωρίς το πρωί, και τόσο τον παρουσιαστή, Γιώργο Παπαδάκη, όσο και τους τηλεθεατές τους περίμενε μία αναπάντεχη, αλλά ευχάριστη έκπληξη.

Ξαφνικά η ρεπόρτερ, που μετέδιδε πλάνα από το λιμάνι σε ζωντανή σύνδεση, «έπεσε» πάνω την μητέρα του Αντώνη Ρέμου, Ελένη Πασχαλίδου, μαζί με την οποία ο Γιώργος Παπαδάκης κατέληξε να τραγουδά το «Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία».

«Κύριε Παπαδάκη μου σας βλέπω και σας θαυμάζω και σας εύχομαι να φτάσετε μέχρι τα 100 στον σταθμό. Από τους μόνους που σας αγαπάω είστε», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Πασχαλίδου.

«Είναι πάρα πολύ μεγάλη μας χαρά!», απαντά ο παρουσιαστής και ρωτά: «Από τα τραγούδια του Αντώνη ποιο σας αρέσει περισσότερο;»

«Δεν θυμάμαι κανένα. Έχω λίγο Αλτσχάιμερ», αναφέρει η ίδια. «Εγώ ξέρω μόνο το “Σ’ αγαπώ γιατί είσαι ωραία”, γιατί μου το αφιερώνει ο γιος μου», συνεχίζει.

Η μητέρα του Αντώνη ξεκινά να τραγουδά το πασίγνωστο τραγούδι, ενώ παράλληλα σχολιάζει «όχι καλέ! Α πα πα! Ξεφτίλα θα γίνουμε!», ωστόσο ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχασε χρόνο και την ακολούθησε στο τραγούδι της.