Καλλονή μελαχρινή, πρώην παίχτρια του Survivor: Αυτή είναι η κούκλα σύντροφος του Γιώργου Αγγελόπουλου Καλλονή μελαχρινή, πρώην παίχτρια του Survivor:
1 year, 3 months ago
6

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αναμφίβολα το πρόσωπο των ημερών, αφού το «θρίλερ» με τη συμμετοχή του στο Survivor All Star δείχνει να μην έχει τέλος.

 

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως δε θα συμμετάσχει στον νέο πολυαναμενόμενο κύκλο του ριάλιτι, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν την Acun Medya να ρίχνει χρυσάφι στα πόδια του νικητή του Survivor 2017.

«Μίλησα με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Μου είπε ότι αυτή την περίοδο τρέχει για κάποια προβλήματα. Μου είπε ότι ό, τι είχε να πει το είπε και σε ό,τι αφορά το Survivor, δεν αλλάζει κάτι», είπε η Αφροδίτη Γραμμέλη στο «Πρωινό μας» το πρωί της Τετάρτης 7/12.

Ένα ακόμη πρόσωπο όμως που φημολογείται πως θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, είναι η Δήμητρα Βαμβακούση.

 

Το ενδιαφέρον στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως αν οι πληροφορίες επιβεβαιωθούν, και μπουν στο ριάλιτι επιβίωσης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, τότε οι τηλεθεατές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν την πορεία ενός νέου ζευγαριού.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του TLIFE, οι δυο τους τους τελευταίους μήνες, και συγκεκριμένα από το καλοκαίρι, διατηρούν σχέσh, την οποία όμως προσπαθούν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε μάλιστα πως πρόσφατα, σε μια σπάνια δήλωση για την προσωπική του ζωή, ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραδέχτηκε ότι είναι ερωτευμένος.

«(Ο έρωτας) είναι επικίνδυνος, αλλά εξαρτάται και σε τι ηλικία θα σου έρθει. Αν είσαι στα 15-30, που ακόμα ψάχνεις τον εαυτό σου, μπορεί να καταστραφείς. Ο πραγματικός έρωτας σε αναζωογονεί και σου κάνει ένα restart. Είμαι ερωτευμένος, λεπτομέρειες δεν χρειάζεται», ήταν χαρακτηριστικά οι δηλώσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Την είδηση για τη νέα σχέση του Ντάνου ανέδειξε το nassosblog.

Δήμητρα Βαμβακούση: Ποια είναι η πρώην παίκτρια του Survivor που έκλεψε την καρδιά του Ντάνου

Η Δήμητρα Βαμβακούση έχει γεννηθεί το 1995 και έχει τελειώσει το τμήμα ΤΕΦΑΑ στη Θεσσαλονίκη και εργάζεται ως γυμνάστρια και ως μοντέλο.

 

Δραματικές ώρες για την Ρούλα Κορομηλά: «Δίνω μάχη με το θηρίο που ζει μέσα στο σώμα μου»

Η Δήμητρα Βαμβακούση έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό, όταν συμμετείχε στο Survivor Ελλάδα – Τουρκία το 2019 και μάλιστα κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό όπου ηττήθηκε από την Κατερίνα Δαλάκα.

 

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού η Δήμητρα Βαμβακούση είχε μιλήσει ανοιχτά και για τις σημαντικές απώλειες που είχε βιώσει από παιδί και της είχαν στοιχίσει κάτι που τότε είχε συγκινήσει το τηλεοπτικό κοινό.

«Μερικές φορές όταν βλέπω το ηλιοβασίλεμα νιώθω πολύ περίεργα, μερικές φορές αρνητικά. Κάποιες μέρες έπεφτε ο ήλιος και φοβόμουν γιατί έχω περάσει πάρα πολύ δύσκολες νύχτες με τους δικούς μου ανθρώπους να πονάνε, με κάποιες αρρώστιες… Το χειρότερό μου είναι να χάνω άτομο που αγαπώ, όχι από την καθημερινότητά μου, αλλά από τη ζωή μου γενικά. Πρώτη μεγάλη απώλεια ήταν όταν ήμουν εφτά χρονών… Ήταν η αδερφή μου, από καρκίνο.

Αλλά ύστερα γνώρισα μια κοπέλα και δεθήκαμε πάρα πολύ, δεν είχα καταλάβει πόσο κοντά ήμασταν, ήταν η μόνη κοπέλα που ήξερε όλα αυτά για μένα… Με είχε ακούσει, με είχε νιώσει και ήμασταν τόσο κοντά, αλλά αρρώστησε κι αυτή πριν από δύο χρόνια κι έφυγε από τη ζωή. Μετά από λίγο καιρό αρρωσταίνει ο μπαμπάς μου από καρκίνο. Είναι πάρα πολύ άσχημο, ήταν καταδίκη. Σοκ!», είχε πει η Δήμητρα Βαμβακούση.

Μέχρι στιγμής, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση δεν έχουν κάνει κοινή δημόσια εμφάνιση, αλλά ούτε έχουν απαντήσει ανοιχτά για την προσωπική τους ζωή.

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στο Survivor All Star, καθώς δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι τον Ντάνο στον Άγιο Δομίνικο, αυτή τη φορά δίπλα στη νέα του σύντροφο.

 

 Enimerotiko.gr