Καλλονή ξανθιά, αδερφή του Σπύρου Σούλη: Αuτή είναι η πρώην σύζυγος του Κώστα Κόκλα & μητέρα του 14χρονου Δημήτρη
1 year, 8 months ago
6

Ο Κώστας Κόκλας είναι ένας τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της χώρας, ο οποίος σημειώνει μέχρι και σήμερα σημαντική πορεία στο χώρο της υποκριτικής.

 

Ο γνωστός ηθοποιός πέρα από την επαγγελματική του πορεία, κρατά μακριά από τα «φώτα» της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή. Ο ίδιος για όσους δεν γνωρίζουν έχει αποκτήσει ένα γιο, τον 14χρονο Δημήτρη με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Σούλη, με την οποία και διατηρούν άριστες σχέσεις.

Κώστας Κόκλας: Τι δήλωσε για την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Σούλη

Ο Κώστας Κόκλας σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Στούντιο 4» είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την πρώην σύζυγό του. «Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες», είχε αναφέρει ο Κώστας Κόκλας.

Κώστας Κόκλας

 

«Έχουμε αδυναμίες, αλλά υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, η αγάπη για τον άνθρωπο που είχες επιλέξει για να μοιραστείς πράγματα από τη ζωή σου, να τον εμπιστευτείς γιατί ξέρει για σένα πράγματα που δεν τα ξέρει κανείς άλλος. Δεν έχω πάψει ποτέ κάθε μέρα να είμαι εκεί, δίπλα στο παιδί και δίπλα στον άνθρωπο με τον οποίο απέκτησα ένα παιδί» συμπλήρωσε. «Δεν έχω κάποια σχέση. Έχω κάνει δυο γάμους, έχω κάνει το παιδί μου, τα έχω ολοκληρώσει. Δεν θα ήθελα να βάλω έναν άνθρωπο στη διαδικασία μιας νέας σχέσης, αν δεν ήμουν εγώ έτοιμος. Μια – δυο φορές που πήγα να το κάνω, ήταν λάθος» κατέληξε.

Τι είχε δηλώσει η Κατερίνα Σούλη για το διαζύγιο με τον Κώστα Κόκλα

Από την πλευρά της Κατερίνα Σούλη, είχε αναφέρει στο περιοδικό «ΟΚ!» για το χωρισμό της από τον Κώστα Κόκλα: «Όταν δύο άνθρωποι χωρίζουν, σαφώς και κάποια πράγματα αλλάζουν. Αλλά έχουμε μία όμορφη και πολιτισμένη σχέση. ‘Εχουμε περάσει υπέροχες στιγμές μαζί, έχουμε νιώσει ωραία συναισθήματα και πάνω από όλα μοιραζόμαστε την ευθύνη ενός παιδιού που λατρεύουμε και οι δύο. Εξακολουθεί να αγαπάει ο ένας τον άλλον και θα είμαστε πάντα οικογένεια. Σε εμάς δεν υπήρχαν εντάσεις. Όταν δύο άνθρωποι επιλέγουν να μην είναι πια μαζί, δεν υπάρχει λόγος να προκληθεί θυμός και οργή. Θέλω να είμαστε και οι δυο καλά και πάνω απ’ όλα να είναι καλά το παιδί μας. Και νομίζω ότι τα έχουμε καταφέρει».

 

Η Κατερίνα Σούλη είναι αδερφή του γνωστού διακοσμητή, Σπύρου Σούλη, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία. Όπως βλέπουμε από παλαιότερες φωτογραφίες της Κατερίνας Σούλη είναι ιδαίτερα εντυπωσιακή, ενώ μοιάζει αρκετά με τον αδερφό της.

 

enimerotiko.gr