Kαλύτερη και από 25άρα: Η Κατερίνα Λέχου με μπικίνι στα 54 της, «το όνειρο όλων των αντρών»
1 year, 8 months ago
6

Η Κατερίνα Λέχου, μπορεί να είναι 54 ετών, αλλά δεν έχει κανένα πρόβλημα να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό χωρίς ίχνος μακιγιάζ, αφού νιώθει πολύ καλά με τον εαυτό της και τις ρυτίδες της.

 

Η αυτοπεποίθηση της Κατερίνας Λέχου

Η ηθοποιός ξεκίνησε τις διακοπές της και ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, πριν από λίγες ώρες, μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει χαμογελαστή στην παραλία, περήφανη για τις ρυτίδες στο πρόσωπό της, με τους ακόλουθούς της να τη θαυμάζουν και να επικροτούν την επιλογή και το θάρρος της.

Μάλιστα, συνόδευσε τη φωτογραφία με τη λεζάντα «Επειδή τα καλοκαίρια μας είναι μικρά ας τους δώσουμε μιαν ανάσα», ενώ δεν αποκάλυψε τον προορισμό, στον οποίο βρίσκεται.

 

 

Εντυπωσιακή η Κατερίνα Λέχου στην παραλία

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ και χωρίς φίλτρα, την ίδια ώρα που άλλες διάσημες Ελληνίδες, ακόμη και στην παραλία, έχουν εμφανιστεί με ελαφρύ μακιγιάζ.

Μπορεί ο χρόνος να είναι σύμμαχός της, αλλά και η ίδια προσέχει αρκετά την διατροφή της και την σιλουέτα της, με αποτέλεσμα να διαθέτει ένα καλλίγραμμο κορμί, το οποίο θα ζήλευαν πολύ νεότερες γυναίκες.

Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα σε συνέντευξή της, δεν πίνει ποτέ καφέ, δεν τρώει ποτέ πίτσα, σουβλάκι και burger, προτιμά τα συχνά γεύματα και πίνει κάθε μέρα δύο φλιτζάνια πράσινο τσάι.

 

 

Σχετικά με τα επαγγελματικά της σχέδια, είναι σίγουρο είναι ότι δεν θα την δούμε στο sequel της σειράς του Mega «Το Νησί», καθώς όπως είχε υπογραμμίσει τον περασμένο Μάρτιο «ήμουνα πολύ χαρακτηριστική παρουσία, αλλά όπως θυμάστε στο έβδομο επεισόδιο πέθανα».

Κατερίνα Λέχου χωρίς μακιγιάζ

 

enimerotiko.gr