Kanye West: H Kim είναι εκείνη που μεγαλώνει τα παιδιά μας
1 year, 7 months ago
6

Ο Kanye δεν μπορεί χωρίς την Kim τελικά. Όπου βρεθεί και όπου σταθεί μιλά για την πρώην σύζυγό του.

Ο ράπερ εξήγησε ότι η Kim είναι εκείνη που μεγαλώνει κυρίως τα παιδιά τους. Η Kardashian κατέθεσε έγγραφα διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από έξι χρόνια γάμου. Το ζευγάρι, που δημοσιοποίησε τη σχέση τους το 2012 και παντρεύτηκε το 2014, μοιράζονται τέσσερα παιδιά, την 9χρονη North, τον 6χρονο Saint, την 4χρονη Chicago και την 3χρονη Psalm.

Credit: Kanye West/Instagram

«Ακόμα και σήμερα, εξακολουθώ να δίνω συμβουλές στην Kim, για θέματα που αφορούν τα παιδιά μας», είπε ο Kanye στο Mind Full podcast. «Ωστόσο εκείνη είναι που αποφασίζει για τα θέματα στο 80% των περιπτώσεων, γιατί εκείνη είναι που τα ‘μεγαλώνει’ και αφιερώνει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σε αυτά» πρόσθεσε.

Όταν η ιδρύτρια της SKIMS κατέθεσε έγγραφα διαζυγίου, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως λόγο του χωρισμού και ζήτησε την κοινή επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών. Αν και οι διαδικασίες διαζυγίου μεταξύ του Kanye και της Kim είναι ακόμη σε εξέλιξη, ο ράπερ δηλώνει νόμιμα άγαμος από τον Μάρτιο του 2022.

Όπως είπε ο ίδιος:

«Όλοι διστάζουν να μοιραστούν τις απόψεις τους για το πώς μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Αυτές οι απόψεις όμως αποτελούν μέρος της ζωής του πατέρα και της μητέρας και αν τις αφαιρέσουμε είναι σαν να χάνεται το νόημα από τη ζωή τους» τόνισε, ενώ χαρακτήρισε το σπίτι ως την “εκκλησία” του.

Πάντα… ποιητικός ο Kanye.

instyle.gr