Κάρα Ντελεβίν: Απελπισμένοι οι φίλοι της – Θέλουν να μπει σε κέντρο απεξάρτησης
11 days ago
6

Η κατάσταση της υγείας της Κάρα Ντελεβίν είναι κάτι παραπάνω από ανησυχητική, με το διάσημο μοντέλο να γίνεται καθημερινά όλο και χειρότερα, όπως αποκαλύπτουν πηγές από το περιβάλλον της.

Ένα βίντεο που έκανε την εμφάνισή του πριν από κάποιες ημέρες στο διαδίκτυο κι έδειχνε την Κάρα Ντελεβίν να κάνει σπασμωδικές κινήσεις, αδυνατώντας ακόμα να κρατήσει στα χέρια της το κινητό της τηλέφωνο, δημιούργησε ανησυχία τόσο στην κοινή γνώμη, όσο και στα αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Ανάμεσα σε αυτά και η καλή της φίλη, Μάργκοτ Ρόμπι, η οποία έσπευσε στο σπίτι της, προκειμένου να τη βοηθήσει όπως μπορεί, όμως κατέληξε να φεύγει από αυτό κλαίγοντας.

Πηγές από το περιβάλλον της αναφέρουν στο TMZ πως οι φίλοι της είναι απελπισμένοι με την κατάστασή της και πρόκειται να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να εισέλθει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Εκτός από τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει η Κάρα Ντελεβίν, για τα οποία είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν, το μοντέλο «παλεύει» τώρα και με τις ναρκωτικές ουσίες. Ο συνδυασμός αυτών των δύο έχει αποδειχθεί σχεδόν καταστροφικός για εκείνη.

Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock

protothema.gr