“Καρφιά” από την Λίτσα Γιαγκούση για τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο
2 years, 4 months ago
6

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στον καλλιτεχνικό χώρο καθώς ξέσπασε μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην Λίτσα Γιαγκούση και τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Η Λίτσα Γιαγκούση σε πρόσφατη συνέντευξή της άφησε αιχμές για τον τραγουδιστή κάνοντας λόγο για “ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά” που την ανάγκασε να αποχωρήσει από το κέντρο διασκέδασης που εργαζόταν.

“Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του» υπογράμμισε η Λίτσα Γιαγκούση σε συνέντευξη το περιοδικό “Λοιπόν”.

«Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

Λίτσα Γιαγκούση: Με μήνυση απαντά ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Όπως μετέδωσε η εκπομπή “MEGA Καλημέρα”, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος αποφάσισε να κινηθεί νομικά κατά της συναδέλφου του.

“Μιλήσαμε με τον συνεργάτη και το κοντινό οικογενειακό περιβάλλον του Μάκη Χριστοδουλόπουλου και μας είπαν ότι νιώθει πολύ προσβεβλημένος από αυτές τις δηλώσεις. Θα κινηθεί νομικά και εναντίον της τραγουδίστριας αλλά και εναντίον του περιοδικού” ανέφερε δημοσιογράφος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στο Mega.

 

enikos.gr