Κάρμεν Ρουγγέρη: Το επάγγελμα που της έδινε 50.000 ευρώ το μήνα
1 year, 3 months ago
6

Η Κάρμεν Ρουγγέρη μίλησε για την πολυετή καριέρα της, την αγάπη της για τα παιδιά αλλά και ένα ακόμα χόμπι της.

Η αγαπημένη ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε στην εκπομπή «Status» και εξήγησε πώς κατάφερε να βγάλει αρκετά χρήματα από την δεύτερη μεγάλη της αγάπη, την ζωγραφική.

«Το σπίτι μου το έκανα από τη Ζωγραφική. Κάποια στιγμή δεν μας έφταναν τα χρήματα για να πληρώσουμε τα γραμμάτια για το δάνειο του σπιτιού και έβαλα μπροστά τη ζωγραφική στο ύφασμα, έκανα ζωγραφιστά νυφικά. Κι από ‘κει που έπαιρνα 3.500 μισθό στο Εθνικό Θέατρο, έβγαζα 50.000 από τη ζωγραφική» αποκαλύπτει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Κάρμεν Ρουγγέρη: Ποιος είναι ο πασίγνωστος σύζυγος της που είναι παντρεμένη 50 χρόνια;

«50.000 τον μήνα. Κι έτσι έκανα το σπίτι μου, το αυτοκίνητό μου, όλα από αυτό. Το έκανα για 8 χρόνια, δούλεψα πολύ. Βέβαια, μετά βγήκαν και ανταγωνιστές, γιατί πρώτη το είχα λανσάρει εγώ. Η αλήθεια είναι ότι πάντοτε έβρισκα τρόπο να βρω κάτι καινούργιο για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα καλύτερα στη ζωή μου. Και οτιδήποτε έβαζα με τον νου μου αποδεικνυόταν ότι θα πάει καλά» ανέφερε στη συνέχεια.

«Ζωγράφισα το νυφικό μου και πήγα με μία φίλη μου σε ένα κατάστημα και τους λέω: γιατί να έχετε ένα κεντημένο νυφικό και να μην έχετε ένα ζωγραφιστό; Λέει αυτός «ενδιαφέρομαι, έχω παλιά νυφικά και δεν ξέρω τι να τα κάνω». Τα παίρνω εγώ, ζωγράφισα 1-2 νυφικά, τα έβαλε στη βιτρίνα κι έγιναν ανάρπαστα. Με έπαιρναν μέχρι από τη Λάρισα και μου ζητούσαν νυφικά» περιγράφει η Κάρμεν Ρουγγέρη.

in.gr