Κάρτερ εναντίον Κάρτερ: Ο αδερφός μου θέλει να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου, καταγγέλλει ο Νικ!
5 months, 28 days ago
6

Ασφαλιστικά μέτρα και περιοριστική εντολή κατά του αδερφού του Άαρον, ζητά ο σταρ των Backstreet Boys Νικ Κάρτερ. Σύμφωνα με την καταγγελία του, ο Άαρον έχει μια αυξανόμενα επικίνδυνη συμπεριφορά.

Ο Νικ, ένα από τα πέντε μέλη μιας από τις πιο ευπώλητες μπάντες, έγραψε στο Twitter του: «Βάσει της αυξανόμενα επικίνδυνης συμπεριφοράς του Άαρον και της πρόσφατης εξομολόγησής ότι έχει σκεφτεί να σκοτώσει την έγκυο γυναίκα μου και το αγέννητο παιδί μου, δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να πάρουμε κάθε δυνατό μέτρο για να προστατέψουμε τους εαυτούς μας και την οικογένειά μας».

Συμπλήρωσε μάλιστα το tweet του με τα hashtags #mentalhealth (ψυχική υγεία), #GunControlNow (Έλεγχος όπλων Τώρα) και #GunControl (Έλεγχος όπλων) και πρόσθεσε: «Αγαπάμε τον αδερφό μας και πραγματικά ελπίζουμε να λάβει την κατάλληλη βοήθεια που χρειάζεται πριν κάνει κακό στον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλον».

Σε απάντηση, ο Άαρον Κάρτερ, επίσης τραγουδιστής, έγραψε στο Twitter: «Λοιπόν ο αδερφός μου μόλις έκανε περιοριστικά μέτρα εναντίον μου και μόλις με ενημέρωσαν λολ. Να προσέχεις, τελειώσαμε για τα καλά».