Καταπέλτης για Λιγνάδη-Φιλιππίδη ο Μποστατζόγλου: «Παρτάκηδες, εαυτούληδες και φαταούλες» Ο Γιάννη Μποστατζόγλου σχολίασε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ
1 year, 9 months ago
6

Σε μία χειμαρρώδη συνέντευξη ο ηθοποιός αναφέρθηκε στις υποθέσεις Φιλιππίδη – Λιγνάδη και δήλωσε πως δεν θα ξαναδούλευε μαζί τους.

Η αγάπη που τρέφει στο θέατρο ο Γιάννης Μποστατζόγλου είναι μεγάλη, ωστόσο αναφέρθηκε σε όσους καβάλησαν το καλάμι, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Έχουν υπάρξει κολοσσοί στο είδος μας και καλό είναι να κρατάμε μία μετριπαθή στάση, να μη γινόμαστε ψωνάρες και ξιπασμένοι. Άνθρωποι δεν μπόρεσαν να ξεκαβαλήσουν το καλάμι και εξετέθησαν πολλαπλώς», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Η εικόνα των συναδέλφων του που βρέθηκαν υπόδικοι ήταν αρκετά σοκαριστική.

«Παιδιά, λυπάμαι, αλλά ήδη ακολουθείται μία υπερασπιστική γραμμή που είναι για κλωτσιές. Και ο κύριος Κούγιας θα έπρεπε να πάει μέσα, μας έχει αλλάξει τα φώτα από νομική άποψη. Βγαίνει ο θύτης ανώτερου του θύματος. Είναι 110 καταγγελίες, είναι δηλαδή 110 ψεύτες και ο ένας το αρνί το βαλλόμενο;».

«Αν αθωωθούν δεν θα ξαναδούλευα μαζί τους. Δεν γουστάρω κακούς ανθρώπους. Γιατί να δουλέψω με ανθρώπους με σκοτεινό παρελθόν, σκοτεινό παρόν και πιθανώς σκοτεινό μέλλον; Οι οποίοι είναι παρτάκηδες, ευατούληδες, φιλοχρήματα και φαταούλες; Δεν βλεπω τον λόγο».

Ο Γιάννη Μποστατζόγλου συμφωνεί με τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη και του Δημήτρη Λιγνάδη από το ΣΕΗ: «Ο άνθρωπος φαίνεται στις δυσκολίες. Για να τους δω τώρα τι προσωπείο θα έχουν».

Ο ηθοποιός δήλωσε στενοχωρημένος και απογοητευμένος με τους παραγωγούς στην τηλεόραση και υπογράμμισε πως εάν νομίζουν πως είναι θεοί επί της γης ας συνεργαστούν με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

in.gr