“Καταπέλτης” η Πέγκυ Τρικαλιώτη: “Εγώ κάνω παλαβά πράγματα. Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω παιδί”
1 month ago
6

Παράδειγμα ψυχικού αποθέματος αποτελεί η Πέγκυ Τρικαλιώτη η αποία δεν το έβαλε στιγμή κάτω και κατάφερε να μείνει έγκυος.

 

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων για τη δυσκολία να μείνει έγκυος και την επιθυμία της να γίνει μητέρα.

«Όταν μου είπαν πως δεν μπορώ να κάνω παιδί, δεν το δέχθηκα. Πιστεύω στις μαγικές μας, όλων, δυνάμεις. Νομίζω ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα που τα θέλουμε πραγματικά. Ναι, μπορούμε να τα κάνουμε. Είναι θέμα ενεργειακό κατά τη γνώμη μου. Αν φορτίσεις κάτι πάρα πολύ θετικά και ενεργειακά, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να αποκτήσεις κάτι που σου έχουν πει οι άλλοι ότι αποκλείεται να γίνει», είπε αρχικά η Πέγκυ Τρικαλιώτη.

 

Και συνέχισε: «Για το παιδί μού είχαν πει πως αποκλείεται, “ξέχνα το” και είχα πάντα στο μυαλό μου την υιοθεσία. Είχα δηλαδή κατά νου πως άμα δεν συμβεί η εγκυμοσύνη, δεν έχει καμία σημασία αν θα γίνω βιολογικός γονιός. Και είπα ότι θα προσπαθήσω γιατί δεν μπορεί να μου πει κάποιος όχι για αυτό που πραγματικά έχει έρθει το σώμα μου να κάνει. Γιατί εγώ ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και κάνω πράγματα που είναι παλαβά! Δεν θα μου πεις εσύ ότι δεν θα κάνω εγώ παιδί. Και το έκανα».

 

Μετά από αυτό επικοινώνησαν πολλές γυναίκες μαζί μου. Παιδιά, είναι πολύ συγκινητικά όσα λάμβανα στα social media».

Enimerotiko.gr