«Καταπέλτης» η Ρένια Λουιζίδου για Πέτρο Φιλιππίδη – «Απέφευγα την επαφή μαζί του»
1 year, 3 months ago
6

Η Ρένια Λουιζίδου μίλησε για τις δύσκολες εγκυμοσύνες που είχε αλλά και την συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Η ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο ηθοποιό και την συνεργασία τους.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είχε συμμετάσχει σε κάποια επεισόδια στους Απαράδεκτους, είχαμε παίξει και στο θέατρο μαζί τη δεκαετία του ’90. Το να σκέφτομαι τον Πέτρο στη φυλακή είναι ένα πράγμα που με σοκάρει βαθιά και δεν θα σταματήσει να με σοκάρει ποτέ. Μόνο η ιδέα ενός ανθρώπου ότι είναι στη φυλακή. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην.

Δεν ήξερα για τόσο ακραία πράγματα και μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος. Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από μια κλειστή πόρτα. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι πρόκειται για μια δύσκολη περίπτωση ανθρώπου. Ήταν ένας άνθρωπος με δύσκολη συμπεριφορά και δύσκολη διαχείριση» εξήγησε η ηθοποιός.

Η Ρένια Λουιζίδου στη συνέχεια τόνισε: «Ήταν τα πρώτα του βήματα, οπότε ήταν πιο ελεγχόμενη η κατάσταση. Υπήρχαν όμως δείγματα ότι δεν θα είναι εύκολο. Είναι ένας έντονος, ακραίος χαρακτήρας. Όλες οι εκφάνσεις του είναι πολύ μεγάλες, και οι καλές του. Με νεύρα, εντάσεις. Για μένα είναι too much. Για να κρατήσω τα καλύτερα από τη συνεργασία μας, από κάποιο σημείο και μετά απέφευγα την επαφή. Είχα την τύχη να μπορώ. Είχα αλλού δουλειά και δεν είχα την ανάγκη…».

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή η ηθοποιός εξομολογήθηκε: «φοβόμουν να κάνω δεύτερο παιδάκι. Είχα δυο αποβολές πριν από την εγκυμοσύνη μου και άγχος πάρα πολύ σε αυτήν που μου δημιούργησε μέχρι και θυρεοειδή. Όλο αυτό ήταν αρκετό για να με κάνει να φοβηθώ να κάνω δεύτερο παιδί τουλάχιστον τα πρώτα χρόνια.

Όταν ξεφοβήθηκα, είχε γίνει ο Βίκτωρας πια έξι χρονών και ήθελα να έχει ένα αδελφάκι κοντά στην ίδια ηλικία για να μεγάλωναν μαζί. Την ώρα όμως που έφυγε από αυτό, από την πολύ παιδική ηλικία την οποία και ήθελα να μοιραστεί, μετά το αφήσαμε.Μακάρι να μην είχα φοβηθεί, θα είχα κάνει δύο και τρία παιδιά».