“Καταπέλτης” ο Χρήστος Δάντης: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν για το πώς βρέθηκε στη σουίτα η 24χρονη
2 years, 2 months ago
6

Μία καυστική ανάρτηση στο Facebook έκανε ο γνωστός καλλιτέχνης Χρήστος Δάντης σε σχέση με την καταγγελία της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη.

 

Θέση για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή Πρωτοχρονιάς πήρε μέσω των social media ο Χρήστος Δάντης, απαντώντας σε όλες εκείνες τις γυναίκες που ξεχνούν για λίγο ποιο είναι το θύμα της ιστορίας και αναρωτιούνται γιατί και πώς η 24χρονη βρέθηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Ο τραγουδιστής δεν μάσησε τα λόγια του και ανέφερε μεταξύ άλλων πως τον στεναχωρεί να διαβάζει από γυναίκες ειδικά ‘τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι’, ‘πληρωνόταν’, ‘ας πρόσεχε’. Τονίζει έτσι, ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να προβεί σε μια τέτοια πράξη.

Η ανάρτηση του Χρήστου Δάντη

 

Με στεναχωρεί να διαβάζω από γυναίκες ειδικά «τι δουλειά είχε εκεί το κορίτσι», «πληρωνόταν», «ας πρόσεχε» κλπ.. Κάτω από όποιες συνθήκες ήταν εκεί το κορίτσι, πληρωνόταν δεν πληρωνόταν ή ξεγελάστηκε από τον πλούτο και το lifestyle, κανένας δεν έχει δικαίωμα να το ναρκώσει και να το πηδήξει με το ζόρι.

Άντε σιχαμένες, είστε πιο αισχρά αρσενικά κι από άντρες τελικά.

 

Ντρέπομαι!

Δείτε την ανάρτηση

 

enimerotiko.gr