Kate Middleton: Ταξίδεψε στη Σκωτία με τη Charlotte και τον Louis σε οικονομική πτήση
1 year, 7 months ago
6

Η Δούκισσα του Cambridge πέταξε στη Σκωτία με εμπορική πτήση. Ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε στο TikTok δείχνει τη royal μαμά τριών παιδιών, με την επτάχρονη κόρη της πριγκίπισσα Charlotte και τον τετράχρονο γιο της πρίγκηπα Louis στο αεροδρόμιο.

Ένας συνεπιβάτης, που εντόπισε τη βασιλική οικογένεια, έγραψε στο TikTok:

«Σε μια πτήση για τη Σκωτία, η Kate Middleton και τα δύο παιδιά, η νταντά και η ασφάλεια δύο σειρές μπροστά μου. Θα μπορούσε να πάρει ένα ιδιωτικό τζετ ή ελικόπτερο, αλλά προτίμησε να ταξιδέψει οικονομικά, σηκώθηκε ακόμη και στα μισά της πτήσης για να δώσει στην κόρη της το IPAD», πρόσθεσε ο χρήστης του TikTok. «Και ναι, ήταν εκπληκτική, ακόμη μου χάρισε και ένα χαμόγελο κοιτάζοντας πίσω στη σειρά, ενώ μιλούσε στον γιο της».

Σύμφωνα με τον χρήστη του TikToker, «κανείς στη πτήση δεν τράβηξε φωτογραφίες ή βίντεο. Η Kate ήταν πολύ διακριτική ενώ έδειχνε εκπληκτική. Υπήρχε μια αύρα γύρω της».

Credits: kensingtonroyal/Instagram

Οι τρεις τους έφτασαν στη Σκωτία για να περάσουν τις τελευταίες εβδομάδες του καλοκαιριού στο Balmoral. Ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας George πιστεύεται ότι ταξίδεψαν χωριστά. Πέρυσι στην τελετή έναρξης της Γενικής Συνέλευσης της Εκκλησίας της Σκωτίας, ο πρίγκιπας William μίλησε για τα παιδιά του που άρχισαν να χτίζουν «ευτυχισμένες αναμνήσεις» στη Σκωτία.

«Ήταν εδώ στη Σκωτία –πριν από είκοσι χρόνια φέτος– που συνάντησα για πρώτη φορά την Catherine. Περιττό να πούμε ότι η πόλη όπου συναντάτε τη μέλλουσα σύζυγό σας κατέχει μια πολύ ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σας», είπε ο Δούκας στην ομιλία του. «Ο George, η Charlotte και ο Louis γνωρίζουν ήδη πόσο αγαπητή είναι η Σκωτία και στους δύο μας και αρχίζουν να χτίζουν κι εδώ τις δικές τους ευτυχισμένες αναμνήσεις».

instyle.gr