Kate Middleton: Το παγωμένο βλέμμα στη Meghan Markle – Τι λέει ειδικός στη γλώσσα του σώματος
1 year, 6 months ago
6

Η επανένωση του πρίγκιπα William και της Kate Middleton με τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle έκανε τους χρήστες του Διαδικτύου να οργιάσουν. Άλλοι εξέφρασαν τη συγκίνησή τους για το γεγονός ότι ο θάνατος της βασίλισσας Ελισάβετ έφερε τα εγγόνια της κοντά, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για “παγωμένες” στιγμές ανάμεσα στα αδέλφια και τις συζύγους τους.

Μάλιστα, κάποιοι εντόπισαν μία στιγμή όπου η Kate Middleton φέρεται να έριξε ένα παγωμένο βλέμμα στη Meghan Markle. Φαίνεται πως η κάμερα “συνέλαβε” την πριγκίπισσα της Ουαλίας να ρίχνει ένα πολύ έντονο βλέμμα στη Δούκισσα του Σάσεξ, προτού στραφεί και χαμογελάσει πλατιά στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Η πριγκίπισσα φάνηκε να παρατηρεί τις κάμερες και έτσι το εχθρικό βλέμμα έδωσε τη θέση του στο χαμόγελο, αλλά τη στιγμή παρατήρησαν οι ένθερμοι βασιλικοί οπαδοί.

Αμέσως άρχισαν οι εικασίες με τους χρήστες να προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το νόημα πίσω από το παγωμένο βλέμμα. Η ειδική στη γλώσσα του σώματος Katia Loisal, μιλώντας στο Seven News, είπε ότι το έντονο αυτό βλέμμα που διήρκεσε κλάσματα του δευτερολέπτου κλόνισε την αυτοπεποίθηση της Meghan.

Σημείωσε ότι ο πρίγκιπας William φαινόταν να κάνει μια προσπάθεια με την κουνιάδα του, αλλά αυτό το συναίσθημα δεν μεταφράστηκε από τις πράξεις της συζύγου του. “Σε αντίθεση με τη Meghan με αυτοπεποίθηση όπως τη γνωρίζουμε, η Meghan φαινόταν αδύναμη στη διάρκεια αυτής της συνάντησης, κάτι που δεν προκαλεί έκπληξη δεδομένης της πρόσφατης κριτικής που έχει αντιμετωπίσει”, είπε η Katia και πρόσθεσε ότι η Kate φαινόταν να προσπαθεί να “αποκλείσει τη Meghan” στη διάρκεια της σύντομης εμφάνισης των “Fab Four”.

Σε αρκετές περιπτώσεις η Meghan κοίταζε προς το μέρος της Kate, αλλά το βλέμμα της δεν είχε ανταπόδοση” σημείωσε η Katia. Η ειδικός σημείωσε ότι η Kate επέλεξε να αγνοήσει τη Meghan.

real.gr